nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.92°

D'aquí a quinze dies es donaran a conèixer els esportistes becats

El COE assegurà que l'absència de Goyeneche no alentirà el projecte

«Potser la part més trista de la història és que la vida continua i hem de continuar amb els projectes», digué la directora general d'Esports, Joana Maria Petrus, tot just conèixer dissabte la mort del president del COE, Alfredo Goyeneche, en accident de trànsit. Per aquest motiu, la reunió de la Comissió Mixta establerta per desenvolupar el programa de «Promeses Olímpiques» tan sols s'endarrerirà pocs dies, fins el 3 o el 5 d'abril, data en què es donaran a conèixer tant el nom dels esportistes becats com la quantitat de l'ajuda atorgada.

Des del COE, el seu director esportiu, Manuel Llanos, assegurà a les institucions balears que l'absència de Goyeneche no provocarà cap trasbals en el desenvolupament del programa «Promeses Olímpiques». El director tècnic de la DGE, Miquel Àngel Campomar, anuncià ahir que «he mantingut un contacte directe amb el COE aquests dies i m'han assegurat que no tenien intenció de retardar el projecte. L'únic dubte és saber qui substituirà Goyeneche en la Comissió Mixta».

En principi, tot apunta que l'actual sotspresident del COE, José Maria Etxevarria, actuarà de president en funcions, encara que en el cas balear hi ha l'entrebanc que mentre Goyeneche era el sotspresident de la Comissió Mixta, Etxevarria n'era un dels vocals, per la qual cosa «és clar que s'hi ha d'afegir algú», digué Campomar. La DGE espera conèixer avui el nom del nou integrant de l'esmentada Comissió Mixta, presidida per la consellera de Benestar Social, Fernanda Caro, i que té l'objectiu d'observar l'evolució dels esportistes que tenen opcions de participar en uns Jocs Olimpícs en les seves especialitats respectives.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.