algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Ronaldo i Vieri, baixes a Mestalla

Els milanistes estan convençuts de passar a semifinals demà

Christian Vieri i el brasiler Ronaldo Nazário de Lima no seran amb l'Inter de Milà demà enfront del València, en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa de la UEFA, després de no ser convocats per a la fita de Mestalla pel seu tècnic, Héctor Raúl Cúper. Destaca, però, la convocatòria de l'exvalencianista Xavier Farinós, després de setmanes de no fer-ho.

Dues baixes importants per lesió que facilitaran una mica la feina del conjunt de Rafa Benítez, que va treure fa set dies un excel·lent empat a un gol de San Siro. La història és amb els txes. De les sis vegades que el València s'ha enfrontat amb un rival italià a Mestalla, només ha perdut en una, i va ser enfront del Nàpols de Ranieri en la campanya 92-93. S'ha de recordar que un empat a zero dóna la semifinal als valencians pel valor doble dels gols fora camp.

El lateral argentí de l'Inter, Javier Zanetti, va lloar el seu rival de demà, però es mostrà convençut de guanyar i d'accedir a les semifinals: «El València és un gran equip, però nosaltres jugarem les nostres cartes per aconseguir el triomf a Mestalla. Pot ser que ells es refiïn perquè un empat a zero els afavoreix i nosaltres ens en podem aprofitar», i va afegir que no pensen ara en el partit del calcio d'aquest cap de setmana enfront de la Roma amb el lideratge en joc: «Els de Capello tindran l'avantatge de dos dies més de descans, però això no ens preocupa i només pensam en la UEFA».

Per la seva banda, el València espera no acusar la pèrdua del lideratge de la Lliga i el seu tècnic està convençut que la derrota de Vallecas va ser un accident i que els seus jugadors arribaran en un gran moment de forma al compromís europeu: «Europa és una altra història i demà serem a semifinals. Per suposat que no sortirem a conservar el resultat inicial, perquè qualsevol badada ens pot amargar la festa. Un triomf davant els italians ens ajudaria molt també en el nostre paper en la competició domèstica».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.