cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
17°

El Depor vol ser més gran a Highbury

Els gallecs juguen davant l'Arsenal un partit clau per les seves aspiracions europees

Arsenal i Deportivo de la Corunya botaran avui (20.45/TVE-1) a la gespa de l'estadi de Highbury a la recerca d'una victòria que garanteixi la classificació per als quarts de final i el lideratge del grup D de la Lliga de Campions, que els gallecs reprendran una setmana després d'endur-se la Copa del Rei. L'equip d'Arsene Wenger rep el Depor en un moment excel·lent, en el qual les baixes no aconsegueixen minar el seu joc. Trepitja els talons al Manchester United a la Lliga anglesa, a tan sols un punt de diferència, i també es mostra espectacular a la Copa.

Wenger comptarà per a aquesta ocasió amb figures clau en la plantilla, com els francesos Thierry Henry, Robert Pires i Patrick Vieira, ben mentalitzat per obsequiar la seva afició amb una altra lliçó de futbol. L'Arsenal, que afrontarà la darrera jornada d'aquesta fase de la competició a Torí davant del Juventus, suma els seus partits a Highbury per victòries i espera repetir el resultat aconseguit contra els gallecs a la Copa de la UEFA, al mateix escenari, el març del 2000, quan van apallissar el Depor per un contundent 5-1. L'equip de la Corunya va viatjar ahir al matí rumb a l'aeroport londinenc de Lutton, amb la moral plena després de la Copa del Rei aconseguida dimecres al Santiago Bernabéu davant del Reial Madrid i, encara que Javier Irureta no va revelar els seus plans, no es preveuen canvis respecte de la formació que va aconseguir el segon títol de Copa.

El Depor efectuarà anit l'últim entrenament a l'estadi Highbury Park, on demà jugaran en principi els millors jugadors disponibles, encara que alguns, com el porter titular José Francisco Molina, arrosseguen problemes físics que podrien forçar la seva substitució. Encara que la premissa dels gallecs és sumar la seva tercera victòria, el tècnic, Javier Irureta, pensa que l'empat també serveix, perquè milloraria la diferència de gols amb l'Arsenal, que varen vèncer a Riazor (2-0) amb gols de Diego Tristán i Roy Makaay el passat 21 de novembre.

En principi no hi ha cap problema entre els homes de la defensa de la Corunya, el migcamp del qual podria reforçar-se amb l'argentí Aldo Duscher, fet que obligaria a prescindir d'un home més ofensiu, com el madrileny Víctor Sánchez. El capità Francisco González, Fran, actuarà de mitjapunta per l'esquerra, i el canari Juan Carlos Valerón acompanyarà Diego Tristán en atac. De tota manera, és possible que Irureta, a qui agraden les rotacions, doni opcions a homes com Djalminha o Amavisca. A la grada de Highbury hi haurà poc més de mil seguidors de l'equip de la Corunya, que van esgotar les localitats en un temps rècord; molts d'ells són gallecs residents a Anglaterra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.