Els murers tenen l'ascens a la Lliga EBA a la butxaca abans de la fase final

BÀSQUET MURO: García, Tolo Oliver (13), Marcos Polo (19), Guillem Coll (38), Víctor Fernández (15) "cinc inicial", Pampín, Mateu (3) i Kiko Ramón (8).
14/26 tirs lliures, 28 faltes personals comeses més una tècnica al jugador Kiko Ramón. Eliminats: García (min. 27), Tolo Oliver (min. 38) i Víctor Fernández (min. 40).
AUTOCARES GRIMALT: Àlex Sánchez (6), Amengual (10), Fiol (14), Lladó (8), César Sánchez "cinc inicial", Castilla (16), Pascual (10), Bisquerra (9) i Gibert.
20/24 tirs lliures, 22 faltes personals més dues tècniques a Àlex Sánchez i Lladó.
MARCADOR (cada quart): 30-20, 54-44 (mitja part), 75-64 i 98-85 (resultat final).
ÀRBITRES: Hermida i Miró.

Bàsquet Muro acabà amb una victòria la lliga regular, encaixant només una derrota, en el pavelló d'Alcúdia, en els 18 partits disputats. Autocares Grimalt no va poder frenar el líder i en el primer quart ja tenia un desavantatge de deu punts (30-20). En la continuació administrà el cinc local la renda i aconseguí augmentar-la, comandant sempre en el marcador. Guillem Coll, l'exbase de l'ACB, va ser el botxí dels homes de Maties Cerdà, amb un total de 38 punts. L'exjugador del Patronat i Bàsquet Inca va realitzar un gran matx, dirigint l'equip i passejant davall la cistella contrària.

El Bàsquet Muro acaba la primera fase amb quatre punts d'avantatge sobre el Golf Alcanada. En la segona fase s'enfronten els quatre primers a doble volta, comptabilizant-se els resultats de la lliga regular. En els sis partits que falten a celebrar compta el Bàsquet Muro amb quatre punts de renda, pràcticament suficient per consolidar el títol i l'ascens a la Lliga EBA, el somni de l'afició murera.

Autocares Grimalt mai no va donar el matx per perdut i obligà els locals a jugar els quatre quarts sense baixar el ritme. L'equip felanitxer entrarà per primer pic en la lluita per les quatre primeres places.