cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Kresic: «Son Moix mereix una victòria»

El tècnic croat rebutja pensar a llag termini i desitja que l'equip doni una alegria a l'afició a casa

40220
El tècnic croat repetirà el mateix sistema que a Vallecas. | T.M.

Sergio Kresic ha pogut preparar el partit de diumenge contra Osasuna amb la tranquil·litat que li donaren els tres punts aconseguits la setmana passada a Vallecas. L'ambient tens que havia marcat les darreres setmanes d'entrenament deixà pas a la calma i l'entrenador croat s'ha pogut centrar plenament en el matx de demà. De fet, Kresic, no vol ni sentir parlar d'una altra cosa que no sigui el partit d'Osasuna. Per a aquest compromís, pareix segur que el tècnic repetirà l'esquema que tan bons resultats li donà la setmana passada a Madrid, amb cinc defenses, un doble pivot i el «trident». Els únics contratemps que tindrà el preparador vermellenc se situen en el cercle central i en el lateral dret.

Per una banda, Engonga és baixa segura per lesió. El migcampista en té per a un mes i mig i el que fou el seu substitut la setmana passada, Paco Soler, encara s'està recuperant d'una sobrecàrrega a la cuixa esquerra que li ha impedit entrenar amb normalitat aquesta setmana. Per l'altra, el lateral basc pateix un procés gripal i ahir no s'entrenà. De moment és dubte però Kresic podria encara comptar amb ell per a diumenge. Sigui com sigui, l'entrada a l'onze de Robles i Campano (si es produeix) serà l'únic canvi respecte de l'onze de Vallecas.

Kresic rebutjà qualificar de «final» el compromís contra Osasuna. «No és cap final. Simplement, és el segon partit de la nostra lliga d'onze partits. El primer va ser la setmana passada i el guanyàrem. Ara només pensam en Osasuna», digué. L'entrenador del Mallorca, a més, confia que el seu equip pugui trencar la mala ratxa que du a Son Moix, on ha sortit derrotat en els dos darrers compromisos. «Tots mereixem la victòria. Esper que la gent que du el Mallorca dins el pit véngui al camp a animar i li puguem brindar els tres punts. A part d'ells, també els jugadors mereixen la victòria davant la seva gent».

Demanat sobre la possible relaxació de l'equip després d'un resultat positiu, el croat fou clar. «Relaxació és una paraula que no entra per a res en el nostre diccionari. Sortirem a guanyar els tres punts perquè no pensam en cap altre cosa. Tenim moltes ganes de fer-ho perquè sortir de la situació només depèn de nosaltres i si després ens afavoreixen els altres resultats, millor», apuntà.

Finalment, Kresic advertí del perill que té Osasuna, un equip molt homogeni, a ulls de l'entrenador del Mallorca, al qual vencé 4-0 a Pamplona a la primera volta. «D'aquell partit de Pamplona no recordam res. L'únic record que tenim ara és la dels tres punts en el darrer partit. Respecte a Osasuna, crec que és un bloc molt sòlid que aprofita molt bé les seves ocasions, especialment en l'estratègia. Van molt bé per alt i els haurem de vigilar especialment. Lotina ja du tres anys en el càrrec i això és un avantatge perquè de vegades l'equip juga de memòria», conclogué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.