algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Soler: «Vull jugar, però al cent per cent»

Chichi es recupera de les molèsties tot i que creu que «no per ser egoista fotré l'equip»

Paco Soler és dubte per al partit de diumenge contra Osasuna a causa d'una sobrecàrrega a la cuixa esquerra. El capità del Reial Mallorca evoluciona favorablement de les seves molèsties i avui ja s'entrenarà amb normalitat amb la resta dels companys. El migcampista entrarà a la llista de convocats si es recupera a temps i, fins i tot podria ocupar el mig del camp vermellenc al costat de Marcos. Chichi així ho digué ahir en roda de premsa, però també deixà entreveure que en la situació en què es troba el Mallorca a hores d'ara és l'equip el que s'ha de sobreposar a les individualitats.

«Jo vull jugar i estic molt millor. Demà (per avui) faré les darreres proves i després decidirem. El míster tindrà la darrera paraula; ara bé, si jo no estic al cent per cent seré el primer a dir-ho a l'entrenador. No per un acte d'egoisme hem de fotre l'equip», assegurà el capità vermellenc, el qual ja jugà de titular la setmana passada contra el Rayo Vallecano. Soler també parlà del fet que la primera plantilla vermellenca no hagi cobrat ni un euro de la fitxa en la present temporada ni les primes pactades per la Lliga de campions.

«Que jo sàpiga la Lliga no ha acabat. El club té de termini fins al 30 de juny per pagar. Normalment els contractes i les temporades es liquiden en aquesta data i supòs que així es tornarà a fer. De tota manera, he de dir que ara per ara els jugadors, en el que menys pensen és en els doblers. Nosaltres estam més pendents de la situació de l'equip a la Lliga perquè, i parl per mi, el més important, que és el que cobr de sou, sí ho cobram, gràcies a Déu», explicà Soler. El migcampista vermellenc afegí que «crec que ara no era moment per publicar una cosa d'aquestes. No és coherent. És cert que no hem cobrat les primes de la Champions però, repetesc, la Lliga acaba el 30 de juny». Per la seva banda, Kresic també parlà d'aquest assumpte, però es limità a dir que «en la majoria de clubs en què he estat, les fitxes es cobren al final de la temporada. A mi el Mallorca no em deu res».

Per altra banda, un altre aspecte sobre el qual parlà Paco Soler després de l'entrenament d'ahir fou sobre la seva renovació. «Ara tenc en el cap altres coses, però sempre he deixat ben clar que jo vull quedar aquí. Si el Mallorca compta amb mi i m'ho transmet, jo no posaré cap problema a quedar aquí. Tenc molt clar que difícilment me n'aniria. Tan sols ho faria si m'arribàs una gran oferta o si la diferència respecte d'altres companys fos molt gran», conclogué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.