algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Capriati i Hingis tornaran a lluitar pel títol

Superaren l'americana Monica Seles i la belga Kim Clijsters en tres disputats sets

La nord-americana Jennifer Capriati, número u del món i defensora del títol, i la suïssa Martina Hingis, repetiran per segon any consecutiu la final de l'Obert d'Austràlia, després de derrotar ahir l'americana Monica Seles i la belga Kim Clijsters, respectivament. Clijsters cercava revenja després de caure davant Capriati en la final de Roland Garros de l'any passat, però sucumbí davant la número u del món per 7-5, 3-6 i 6-1, en una hora i 37 minuts.

Seles tampoc no tingué opció en el tercer set i després d'una hora i 40 minuts s'inclinà davant Hingis per 4-6, 6-1 i 6-4. La final es disputarà dissabte des de les 03.30 hora espanyola. La gran seguretat en el seus cops "només 12 errades no forçades, enfront de 49 de la seva rival" proporcionà a Hingis el bitllet per a la final d'aquest torneig per sisè pic consecutiva, i la possibilitat de posar fi a la seva mala ratxa en un Grand Slam "el darrer dels cinc que té el guanyà aquí l'any 1999.

Hingis i Capriati s'han enfrontat en vuit ocasions amb 5-3 per a l'actual número u del món, que a més ha guanyat les tres darreres confrontacions, que tingueren lloc l'any passat. L'americana torna a la final en què tot començà per a ella l'any passat. Aquí conquerí el seu primer títol gran, seguit després pel Roland Garros. També fou semifinalista a Wimbledon i a l'Open EUA, a més de guanyar el títol a Charleston. El partit amb la belga Clijsters fou una exhibició de poderosos cops des del fons de la pista i un generós desplegament físic d'ambdues.

La belga mantingué la màxima igualtat durant els dos primers sets, i no es va immutar en rebre un advertiment de la jutgessa de cadira per abús de temps, quan s'acostà a la seva cadira per agafar una eina per col·locar les cordes en el primer set. No obstant això, es va ensfonsar en el tercer set fins a acumular un total de 46 errades no forçades. I és que Jenniffer Capriati no donà una pilota per perduda i va lluitar cada bolla fins al darrer alè. La final es presenta, així, del tot espectacular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.