nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Comitè Territorial

Els membres del Comitè Territorial de Competició en la reunió celebrada dimarts passat, prengueren entre altres acords: a Regional Preferent, suspendre amb un partit per diverses motivacions, els jugadors Patxi Blasco (Campos), Lilian Fabián (Collera), Joan Corró (Esporles), Antoni Fernández (La Unió), Antoni Perelló (Montaura) i Pere Cladera (Penya Arrabal). Com a resultat de la informació oberta del partit Peguera-Alcúdia se suspèn amb cinc partits Melchor Salas (Alcúdia) per protestar, espitjar i agafar el col·legiat. Suspendre per quinze dies els col·legiats Jacint Vicens i Julián López per no reflectir en l'acta els fets ocorreguts. A Primera Regional, tres partits a Salvador Pinto (Llosetí) per insults a l'àrbitre. A Tercera Regional, obrir informació del partit La Unió-Vilafranca, i suspendre cautelarment els jugadors de La Unió Jaume Sureda, Fulgencio Soto, Miquel Lozano, Carlos Terrasa, Sebastià Serra, Raúl Fernández, Florencio Jiménez i l'entrenador José Mari Fajardo.

Tercera Baltasar Juan, jutge únic de disciplina esportiva, auxiliat pel seu secretari Mateu Estarellas, prengueren les següents decisions: suspendre per un partit oficial Lluís Villodre (Penya Esportiva Santa Eulària), Joan Verger (Santa Ponça), Juan Calderón (Constància), Tòfol Andreu (Montuïri), Javier Sendino (Felanitx), Javier Pérez (A. Balears), Juan Manjón (Binissalem), Montserrat Pascual (Cardassar), Ivan Dalmases (Eivissa) i Miquel Picó (Santanyí) per acumulació d'amonestacions. Un partit a Bruno Pons (Cardassar), Miquel À. Llabrés (Binissalem), Maties Duran (Felanitx), Manuel Vela (Arenal) i Joan Bonet (Espanya) per doble amonestació. Un partit a l'entrenador del Binissalem Miquel Bestard i al del Santanyí, Damià Barceló, per doble amonestació.

Pascual Garrido El fins ara porter de la plantilla del Sóller de Tercera Divisió, Pascual Garrido, va sol·licitar la baixa del seu actual club, que segons versions se li va facilitar, atès que les relacions amb el tècnic Pep Maria Got no eren ni fluides ni comprensives.

Seleccions Sub 15 i Sub 17 La segona fase del Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques Sub 15 i Sub 17 se celebrarà a Ponferrada (Lleó) els dies 15, 16 i 17 del mes de març. Els rectangles de joc seran d'herba natural, tant per a cadets com igualment per als juvenils. Hi participaran les Balears, Andalusia i Castella-Lleó.

Futbol aleví Dins la dinàmica de fases classificatòries, com igualment partits enrevoltats d'amistositat, el tradicional partit d'alevins que organitzat pel Consell de Mallorca tenia lloc cada temporada al voltant de les festes de Setmana Santa, per primera vegada, canviarà d'escenari, ja que es disputarà a Càceres entre la selecció d'Extremadura i les Balears entre els dies 27, 28 i 29 de març.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.