nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
21°

La fosca s'apodera de l'equip de Kresic

El tècnic croat no aconsegueix treure els vermellencs del pou i el seu crèdit s'esgota partit a partit

40658
La falta d'alegria de la plantilla es podia tocar amb els dits. | T.M.

El Mallorca comença a jugar amb foc. La situació de l'equip a la Lliga després de la derrota encaixada a Las Palmas comença a ser més que preocupant, ja que està situat en zona de descens i només du vint punts en vint jornades disputades. Quan el nerviosisme s'instal·la a la graderia, malament rai. Com sol succeir en aquests casos, quan la cosa no va bé tots els dits apunten l'entrenador. Ja li passà a Krauss, i ara s'ensuma en l'ambient que poc passar amb Kresic. Després d'una sèrie de partits en què el joc de l'equip convidà a l'optimisme, els resultats han acabat soterrant un Mallorca que va directe a la segona Divisió si ningú no fa res per remeiar-lo.

El tècnic croat està acabant amb el seu crèdit. De moment, el seu discurs optimista no ha servit perquè l'equip reviscoli. Així és que el preparador vermellenc haurà de canviar alguna peça d'una màquina que ja no carbura com aquests darrers anys. Els aficionats veuen un equip cansat, sense il·lusió i sobre el qual la mala sort ha caigut.

La defensa no funciona. Olaizola i Niño es mostren massa lents i sense capacitat de reacció. La línia de tres centrals ha donat més maldecaps que no alegries i el joc per les bandes brilla per la seva absència. El sistema imposat per Sergio Kresic no va bé i la darrera prova la tenim en el partit de diumenge, quan, en faltar vint minuts, decidí canviar d'esquema llevant Niño i ficant Losada. Els vermellencs foren més verticals, malgrat que en el temps de descompte encaixassin dos gols producte de sengles badades defensives. Kresic agafà un equip enfonsat moralment i ha aconseguit canviar-li la cara. Ara bé, encara li queda feina per fer per canviar els resultats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.