cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

El Drac, obligat a guanyar a Cadis per no perdre el tren del play-off

Oliete i Olmos s'enfrontaran a equips que dirigiren en el passat

El Drac Inca es desplaça a Andalusia, on l'espera Los Barrios de l'exentrenador del club inquer Paco Olmos, a cercar una nova victòria que l'acosti més als play-offs. El partit es disputarà en el pavelló Soldado Samuel Aguilar a les 21 hores. El club andalús, que disposa d'un dels pressuposts més alts de la LEB, reforçà la banqueta però els resultats no l'han acompanyat. No obstant això, la darrera victòria a Còrdova contra el CajaSur allunya els homes de Paco Olmos de la coa. Els resultats adversos obligaren el club a canviar part de la banqueta. Dos exjugadors del Drac començaren amb el cinc gadità, Miguel Àngel Cabral i Luis Merino, el qual ja no forma part de l'equip.

Dels dos primers estrangers, Hakeem Ward i Robert O'Kelley, hi continua només el primer. Cecil Uzowulo, Peter Hoffman i Adrian Boccia han entrat en la llista de jugadors del Los Barrios. El cinc inicial a Còrdova va ser el següent: Rubén Arizmendi, de base, Àlex Escudero i Miguel Àngel Cabral, d'alers, juntament amb els pivots Rogelio Legasa i Hakeem Ward. Després entraren Hoffman, Uzowolu, Boccia i l'ala-pivot Juan Rosa, que anys enrere defensà a l'ACB els colors del Joventut Badalona, Valvi Girona i Múrcia. El jugador de Jerez està «tocat», com també Uzowolu, però podran jugar contra el Drac Inca.

José Luis Oliete entrenà a principis de la temporada passada el Los Barrios. D'aquella banqueta quedaren només Juan Rosa i Àlex Escudero. Els mallorquins tenen, després de rompre la sèrie de derrotes contra el Centre Llobregat, els mateixos punts que el sisè classificat, Ciudad de Huelva, i estan a només dos punts dels quatre darrers classificats, Los Barrios, Llobregat Centre, CajaSur i Menorca.

Una victòria inquera possibilitaria als homes d'Oliete viatjar amb més calma a Manresa divendres que ve. El Drac Inca derrotà el cinc de Cornella en el primer partit de l'any nou, però continua sense convèncer. No és el mateix equip que va estar a prop dels cinc primers llocs. Si Stuckey i Kenny Green no estan al cent per cent es nota.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.