cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Vàzquez: «A Mallorca no es valorà la meva feina»

Fernando Vázquez, tècnic de Las Palmas, considera que la mala situació dels vermellencs és transitòria

40686
Las Palmas guanyà amb contundència en el primer partit a Son Moix.

Vint-i-quatre punts han situat la UE Las Palmas a l'onzena posició de la Lliga. Són, juntament amb la feina, l'aval de Fernando Vázquez. Al tècnic de Castrofeito, un dels millors entrenadors que mai no ha tingut el Reial Mallorca, li oferiren la renovació per Nadal, però mai no arribà a firmar la perllongació del seu contracte. Ara, dues temporades després, amb un equip de circumstàncies que semblava destinat a lluitar per la permanència, Vázquez ha aconseguit situar la UE Las Palmas en una zona tranquil·la.

"Malgrat que les coses no vagin bé econòmicament, sí que hi van des del punt de vista esportiu.
"La veritat és que estic molt content, tant del rendiment del grup com, del tracte rebut per la gent i, especialment, del comportament de l'afició. És impressionant.

"I no tan sols manteniu l'equip en una zona tranquil·la, sinó que heu sabut treure nous valors.
"A Gran Canària hi ha jugadors de molta qualitat. Ara mateix hi ha una bona generació de futbolistes. Hi són Carmelo, Rubén... i encara hi ha per darrere una sèrie de jugadors joves amb talent i possibilitats...

"I diumenge toca el Reial Mallorca...
"És un partit importantíssim, vital... El Mallorca es troba ara transitòriament a la zona baixa, però és un bon equip...

"Transitòriament?
"Desig i crec que sí.

"Entenc així que no teniu cap tipus de rancor cap al Mallorca, tot i que no vos va renovar el contracte?
"Em record molt del Mallorca. Vaig jugar a Europa i puc ben assegurar que no tinc cap sentiment de tipus negatiu cap al club. Ara bé, no es va valorar la meva feina en la seva justa mesura. Estic orgullós de la meva feina a Mallorca.

"Aquesta setmana no ha estat exempta de polèmica amb Sergio Kresic...
"Sortiren unes declaracions en les quals Kresic assegurava que Las Palmas feia un joc molt defensiu. Hem fet més gols que el Mallorca i n'hem rebut menys. Las Palmas fa un futbol valent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.