algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El president del TNT, Jaume Palou, podria fitxar Xavi Sastre

«La partida del tècnic toca els orgues»

La presumpta partida de Xavi Menal del TNT Jovent no ha caigut gens bé a la directiva del club de sa Indioteria, ja que el tècnic feia part de l'ambiciós projecte de consolidar aquest equip a la Lliga Femenina 2. El president del TNT Jovent, Jaume Palou, va confessar ahir que «la notícia de la seva partida ens ha tocat un poc els orgues, perquè no volíem que hi hagués baixes a l'equip».

No obstant això, Palou, que fa més de vint anys que està al capdavant del Jovent, no va criticar en cap moment l'actitud del tècnic i va desmentir que la seva dimissió fos una conseqüència de la falta d'enteniment amb les seves jugadores: «Jo no he parlat gaire amb ell darrerament, però les vegades que he vist l'equip no m'ha fet la impressió que tingués malentesos amb les jugadores, ben al contrari, crec més aviat que té problemes amb la feina», va comentar, per afegir tot seguit que «tenc una mínima esperança que s'ho repensi. Aquesta setmana hem quedat per parlar tots dos de la situació i esper que serveixi per fer-li canviar d'opinió, ja que, de fet, encara no m'ha comunicat a mi personalment la seva decisió, sinó que ho va dir a una altra persona» de la directiva.

A més de la repercussió de la seva partida sobre l'estat psicològic de les jugadores, la dimissió de Xavi Menal pot deixar orfe l'equip del TNT Jovent fins al final de la temporada, ja que a aquestes altures de campionat és una tasca gairebé impossible. «Allò més segur és que aquesta setmana encara no haguem trobat el nou entrenador, i la veritat és que la recerca se'ns presenta molt difícil, perquè no tenim un pressupost gaire elevat amb el qual poder temptar», explicà Palou. En qualsevol cas, pareix que el president del club de sa Indioteria ja s'ho veia venir, ja que, segons confirmà ahir, «hem tingut diverses xerrades informals amb una persona, però no arribàrem a concretar res».

Palou no volgué avançar el nom d'aquest possible substitut per a la banquesta del TNT Jovent, però sembla que es podria tractar de Xavi Sastre, segon d'Oliete al Drac Inca, i que compleix el perfil requerit pel club de sa Indioteria, ja que disposa del títol d'entrenador per a l'àmbit estatal, a més de tenir experiència al capdavant d'un equip important i amb temps per dedicar-s'hi. L'aspecte econòmic és el principal problema amb el qual es pot haver d'enfrontar el TNT a l'hora de fer una aposta, però, segons Palou, «això canviarà ben aviat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.