cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Diluvi volà en el Critèrium de Velocitat

El cavall menat per Joan Carles Rotger aconseguí el rècord nacional amb 1.14.6

La reunió del dia primer de l'any a l'hipòdrom de Son Pardo no va poder ser més espectacular. Si a priori la jornada es presentava atractiva gràcies al programa, que incloïa el Premi Nacional de Velocitat, a la pista la reunió no va decebre ningú. I és que Diluvi i els altres velocistes nacionals feren una exhibició davant tots els presents, que es torbaran a oblidar l'esdeveniment al qual assistiren.

L'exemplar menat per Joan Carles Rotger aconseguí el rècord absolut nacional de velocitat després de marcar un temps d'1.14.6 per davant Didy Blai, la qual, per la seva banda, va fer el millor temps de les egües (1.15.3), i d'Estela Negra GS (1.15.5). Diluvi, que opta a ser nomenat el «Millor Cavall de l'Any» per aquest diari, va començar el 2002 de la millor manera possible: guanyant una de les corregudes estel·lars del calendari del trot balear.

L'exemplar de la quadra de Cas Panaré agafà el cap de la correguda des de la mateixa línea de sortida i no l'amollà en cap moment. Ni Didy Blai ni Estela Negra GS ni la resta de contrincants no pogueren fer front a Diluvi, el qual anà augmentant l'avantatge sobre els rivals i acabà imposant-se amb comoditat. Un altre dels favorits per endur-se el triomf, Detroit Hanover, defraudà i tan sols va poder ser quart.

Una altra de les proves destacades va ser la setena, el Premi Brixon de France, per a poltres de quatre anys, en el qual s'imposà Fet de Gel amb un temps d'1.17.0. El cavall, menat també per Joan Carles Rotger, va guanyar també amb comoditat la cursa. Fric Des Bosc, menat per Joan Antoni Riera (1.17.6), i Finolis SB, amb 1.17.7 feren segon i tercer, respectivament. Finalment, també esmentar que Gran Campeon SR guanyà la sisena correguda, reservada a cavalls de tres anys, amb un temps d'1.21.3. Segon va ser Gitano de Flo i tercer, Geniuda Spa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.