cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Toni Elías aconsegueix la «pole» i pressiona el líder Poggiali

El català pot convertir-se avui en líder del Mundial de 125 cc

Toni Elías va tornar a demostrar ahir que està en plena forma davant l'oportunitat que té avui d'aconseguir per primer cop liderar el Mundial de 125 cc. El pilot català arriba a la cita d'avui, el GP de la República Txeca que es disputa al circuit de Brno, amb el millor aval possible, la pole position. Elías aconseguí el millor temps dels entrenaments oficials als darrers instants, gràcies a un registre de 2.09.062. En la segona i tercera posició de la graella de sortida estaran el japonès Youichi Ui i l'italià Lucio Cecchinello.

El líder provisional del Mundial, el també italià Manuel Poggiali, no va fer una bona sèrie d'entrenaments i es va haver de conformar amb la onzena posició. Poggiali només té tres punts d'avantatge sobre Elías a la classificació general, per la qual cosa s'haurà d'esforçar a la cursa molt per recuperar posicions i evitar que el manresà li tregui la primera plaça.

Als 500 cc, varen dominar novament els italians, que aconseguiren ocupar els tres primers llocs dels entrenaments. La pole fou per a Max Biaggi, però el líder del Mundial, Valentino Rossi, el marca de prop. Per la cursa d'avui es prepara un altre duel apassionant entre aquests dos corredors en busca del lideratge del Mundial.

El tercer lloc de la graella fou per a Loris Capirossi, mentre que el millor espanyol va ser Carles Checa, setè. Àlex Crivillé no va poder millorar el seu temps de divendres i caiguè des de la quarta posició fins a la vuitena. Sete Gibernau fou desè. Tetsuya Harada comandarà la primera línia dels 250 cc, seguit per Daijiro Katoh, líder del Mundial, i per Jeremy McWilliams. Per als espanyols queda la segona línia, on estaran Fonsi Nieto, cinquè; Emili Alzamora, sisè i Àlex Debon, setè.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.