algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

Nedar per informar de la fibrosi quística

La II Volta a Formentera serà per equips i relleus els pròxims 7, 8 i 9 de setembre

Una malaltia de moment incurable, una illa i un esport són els elements que donen vida a un projecte que va néixer ara fa un any, i amb només un participant, per donar ressò a la fibrosi quística. Amb el lema «Respira per la fibrosi quística», l'Associació Balear d'aquesta malaltia, amb Pere Galiana al capdavant, es proposa convertir una cursa de natació en un element de difusió que contribueixi al gran repte de trobar un tractament definitiu per als afectats de fibrosi.

En la seva primera edició, la Volta a Formentera Nedant la va realitzar únicament el seu organitzador, el mateix Pere Galiana, fisioterapeuta de l'Associació Balear de Fibrosi Quística. Enguany, la novetat resideix en la participació en la cursa de set equips que faran la volta a l'illa mitjançant relleus. Aquests equips, composts per un nombre de nedadors entre 15 i 20, nedaran durant tres dies per aigües mediterrànies amb la intenció, també, de conèixer, per terra i per mar, la petita de les Pitiüses.

Els equips que participaran en aquesta segona edició de la Volta a Formentera, que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de setembre, seran: la selecció balear de l'EBE; un equip de màsters veterans, amb Joan Enric Escalas al capdavant; la selecció espanyola de natació amb aletes; un equip d'Eivissa; un de Formentera; un equip d'afectats de fibrosi quística, encapçalat per Pere Galiana; i un equip format per discapacitats físics i sensorials, entre els quals es troba el nedador Xavi Torres.

S'ha de destacar la important feina que faran durant aquests dies tots els participants en la cursa, que intentaran complir uns objectius molt clars: donar a conèixer la fibrosi quística i recollir fons per la seva causa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.