algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10°
10°

Can Rosselló

Un any més, la casa pairal de can Rosselló, del simpàtic llogaret de Biniali, obrirà les portes de bat en bat per donar cabuda a la innombrable quantitat d'amistats socials i esportives que anualment hi acudeixen puntuals, disposats a gaudir d'una simpàtica vetllada en què els amfitrions Jaume i Maria es desviuen perquè revisqui la tradició que ja fa molts anys mai no falla els darrers dies d'agost, tal com succeirà el proper dissabte dia 25. I podem garantir que l'alt nivell esportiu de Son Ferriol, encapçalats per l'entranyable Biel Caragol, com igualment de Santa Eugènia i un bon nombre de la nostra ciutat per res del món es perdran una festa tan familiar.

Àrbitres Preferent
Primera jornada del Campionat de Regional Preferent. Els col·legiats nomenats per dirigir els partits que es disputaran entre dissabte i diumenge seran els següents: Penya Arrabal-Cala Millor (Pintado Calero), Soledat-Alcúdia (García del Sol), Andratx-Campos (Becerra Constantino), Peguera-Pollença (De Miguel Rubio), Montaura-UE Poblera (Guardiola Rotger), La Unió-Algaida (Gómez Romero), Calvià-Constància (Buades Umbert), Esporles-Ferrioler (O. Albiol González), Gènova-Son Roca (Serra Vila) i S'Horta-Collera (Esteban Simonet).

Proves físiques
Entre ahir i al llarg d'avui dimecres, els onze col·legiats que han aconseguit puntuació oficial per poder aspirar a ascendir la temporada pròxima a Segona Divisió B. Ferrer, Escribano, Cámara, Sureda, Cañellas, L.A. Martín García, Puigserver, Murillo, Bosch (Delegació de Menorca), Cruz i Bover han estat realitzant a Madrid, acompanyats pel president Pep Domènech, les proves reglamentàries, tant físiques com teòriques, que exigeix el Comitè Nacional, per qualsevol aspirant a ascendir de categoria. L'expedició balear té prevista la tornada avui horabaixa.

Amistosos
Aprofitant els darrers dies que resten per culminar el mes d'agost, el proper divendres, festivitat de Sant Bartomeu, patró de moltes localitats de l'Illa, tindrà lloc una sèrie de confrontacions amistoses, tal com serà el Sóller-Reial Mallorca juvenil de Divisió d'Honor (20.00 hores); a Can Maiol, el Montuïri-Vilafranca (19.00 hores; en es Revolt, una espècie de revenja del passat Torneig del Meló, que contra tot tipus de pronòstics es va adjudicar el conjunt montuïrer. Igualment, a na Capellera, encara que serà el diumenge a les set de l'horabaixa, s'enfrontaran el Manacor i el Santanyí.

Intervenció quirúrgica
Èxit total en la intervenció quirúrgica de la qual va ser objecte ahir dematí el davanter del Felanitx, Tòfol, intervenció que va tenir lloc a la clínica de Son Verí Nou. A l'horabaixa, es va desplaçar al seu domicili.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.