algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

El Mallorca pacta la compra del 50% de Paunovic per 200 milions

Alemany i el representant del serbi romperen ahir les negociacions

El Reial Mallorca i l'Atlètic de Madrid estan absolutament d'acord perquè Velko Paunovic jugui a les ordres de Bernd Krauss la temporada pròxima. Mateu Alemany i Miguel Àngel Gil Marín han pactat que el Reial Mallorca es faci amb el cinquanta per cent dels drets federatius de futbolista iugoslau a canvi de 200 milions de pessetes. D'aquesta manera, el cost de l'operació seria assumible pel Reial Mallorca, al temps que l'Atlètic de Madrid aconseguiria estalviar-se l'alta fitxa del futbolista serbi.

A més, el conjunt madrileny rebria el cinquanta per cent d'un possible traspàs que realitzàs el Reial Mallorca. El representant de Velko Paunovic, Juanma López, va estar reunit durant tot el matí d'ahir amb Mateu Alemany, malgrat que no es va arribar a un acord. El problema és que Paunovic té una fitxa molt alta, que el Mallorca no està disposat a assumir.

Així les coses, i després de més de tres llargues hores de reunió, Alemany i Juanma López quedaren a tornar-se veure a principis de la setmana que ve. Avui per avui, les posicions són llunyanes, malgrat que tot apunta que l'acord serà finalment una realitat. La contractació de Paunovic obriria un nou problema pel Mallorca, ja que just es poden inscriure quatre jugadors estrangers. El club no prendrà una decisió fins dimecres, però tot apunta que Roa seria el «sacrificat».

Pendents de la Champions  

El Reial Mallorca necessita un lateral esquerre, però Mateu Alemany té clar que no decidirà la contractació del jugador del Valladolid Marcos fins que l'equip s'hagi classificat per a la lligueta de la Champions. De moment, i per al partit de tornada de dimarts davant el Hajduk Split, ja podrà jugar el veterà Miquel Soler. Així mateix, Krauss ja ha provat en distintes ocasions el jove internacional mallorquí Albert Riera com a lateral esquerre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.