algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Penya Arrabal

El proper dissabte a partir de les 19.00 hores tindrà lloc al Poliesportiu Sa Penya, ubicat al polígon de Can Valero, la posada de llarg del nou equip femení de l'entitat (en aquest cas, Recreatiu Penya Arrabal). Circumstància que ha creat una gran expectació entre la resta d'equips que conformen el ventall futbolístic de la penya més carismàtica de la nostra illa. Es prova que cap d'ells disputarà a l'esmentada hora cap partit amistòs, ateses les ganes de donar suport als efectius que conformaran tan simpàtica plantilla. No cal dir que no faltarà cap responsable de la Junta Directiva, encapçalada per Joan Torres i la resta d'integrants de l'entitat. Per a tan especial ocasió, s'ha convidat el conjunt femení de l'Independent, bona pedra d'orientació on es podrà calibrar la potencialitat d'aquests nous integrants de la Penya. Aprofitam l'ocasió per fer una cridada a tots els nins que vulguin integrar-se a l'Escoleta, que la temporada s'iniciarà el dilluns dia 3 de setembre. Els interessats poden posar-se en contacte amb Xisco Aguareles, telèfon 671344901. Els entrenaments seran dilluns i dimecres a les 17.30.

Sa Lleona ja bramula Des que s'acabà el passat campionat de Regional Preferent, tot quan afectava al conjunt de s'Horta (potser escamats pel molt que es va haver de lluitar per conservar la categoria), donà sensació que necessitaven una cura d'humilitat per intentar superar l'estat de nirvis que a tots afectà, començant pel president i continuant fins al darrer mot del credo. Fins i tot, la famosa Lleona va fer cap-piu i es podia transitar del tot tranquil·lament, tant de dia com de nit, per les instal·lacions futbolístiques, sense que amenacès amb els seus bramuls habituals quan les coses pinten malament. Toni Creus, més preocupat per les seves obligacions laborals que per quant succeeïx a la plantilla, ha delegat en alguns dels seus assistents la preparació de la plantilla, que el dia 26 haurà d'enfrontar-se al Collera a la primera jornada del campionat de Regional Preferent. En vista d'apurar la preparació, el proper dissabte dia 18, la plantilla es desplaçarà a ses Salines, on a partir de les set de l'horabaixa s'enfrontarà a l'amfitrió saliner.

Trofeu «Setmanari Dijous» El proper dissabte dia 25 de l'actual a partir de les 7 del capvespre es disputarà al Nou Camp el Trofeu Setmanari Dijous entre l'amfitrió i el Santa Ponça, corresponent a la VI Edició. Per la seva banda, el Cardassar guanyà per 3-1 el Constància a l'estrena de la nova gespa artificial, amb dos gols d'Oliver i un de Montse.

At.Balears-Santanyí Partit de ferrar i xapar. Dos equips de similars característiques amb molta veterania per les dues bandes. Fins al minut 82 no es va moure el marcador, i Manolo aconseguí l'1-0. Dos minuts després, Loren augmentava l'avantatge i a falta de tres minuts per acabar, Ramon Calatayud, amb serenitat, marcava el 2-1 definitiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.