cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

El Barça venç la gatera de gols

Rivaldo, amb tres dianes, i Kluivert guiaren la victòria culé (3-4)

W.CRACÒVIA 3
BARCELONA 4

WISLA CRACÒVIA: Sarnat, Szymkowiak, Moskal, B.Zajac, Glowacki, Pater, Baszynski, Kosowski, Moskalewicz, Zurawski i Frankowski.
Czerwiec per Frankowski; M.Zajac per Azymkowiak, i Ibrahim per B.Zajac.
FC BARCELONA: Bonano, Gabri, Christanval, Andersson, Sergi, Rochemback, Xavi, Luis Enrique, Overmars, Rivaldo i Kluivert.
Cocu per Overmars; Reiziger per Rochemback i Trashorras per Luis Enrique.
ÀRBITRE: R.Pedersen (Noruega). Amonestà el local Moskal i els visitants Sergi i Cocu.
GOLS:
1-0: minut 22, Pater.
1-1: minut 30, Rivaldo de penal.
2-1: minut 31, Pater.
2-2: minut 33, Rivaldo.
3-2: minut 38, Frankowski.
3-3: minut 55, Kluivert.
3-4: minut 72, Rivaldo.

AGÈNCIES. Cracòvia.
La gatera de gols que visqué l'estadi Wisla Krakow SSA es decantà a favor del FC Barcelona que acabà imposant-se per la mínima (3-4) en un partit en què va estar contra les cordes a la primera meitat. Les individualitats de l'equip català, especialment Rivaldo i Kluivert, resolgueren un partit més complicat de l'esperat i en el qual es va veure la manca de rodatge de l'esquadra que dirigeix Rexach, que cometé diverses errades defensives i que no trobà un ritme de partit adequat.

El davanter brasiler, en tres ocasions, i l'ariet holandès, remuntaren per tres vegades un resultat advers. El 3-4 de Cracòvia permet al Barcelona prendre's amb tranquil·litat la volta en el Camp Nou el pròxim 21 d'agost i també permetrà Rexach analitzar i corregir les errades del seu equip.

El Barça començà a jugar amb molt conservadorisme. Els homes de Rexach tocaven i tocaven la pilota en el mig del camp fins que els polonesos s'avançaren després d'una errada defensiva. Rivaldo, de penal, s'encarregà d'anivellar un marcador que tornà a ser advers en dues ocasions però que finalment acabà somrient a l'equip català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.