algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
17°

Catarinella guanya amb autoritat el premi Hormigones Manacor

Bambi Loyal va imposar-se a la concertada per a joqueis

La veterana egua de la quadra Ladil, Catarinella, a regnes del jove Toni Frontera, s'imposava dissabte vespre al premi Hormigones Manacor, disputat damunt 2.050 metres al Municipal de Manacor.

La cursa estava reservada a les egües i només donada la sortida ja era distanciada la favorita Queen Arbos, mentre el control de la correguda l'agafava Black Spot seguida de prop per Gorega i Tango GT. A falta d'una volta per a l'arribada Catarinella començà a remuntar posicions i a falta de tres-cents metres per a la línia de meta es posà al davant del grup, una posició que ja no abandonaria fins a creuar la meta com a guanyadora i amb un ajustat esprint es classificaven My Best Valentine i Beauty Rog, les dues rodant a 1.20.1, mentre que quarta era Bonnie Count a 1.20.3.

Una de les proves més esperades de la nit era la del quartet especial, ja que un fons de quasi 1.8 milions de pessetes animava les finestres d'apostes. No hi va haver massa sorpreses quant als resultats, ja que Duc des Obiers, un dels favorits dels apostants, s'imposava amb relativa comoditat després de realitzar una gran darrera recta, seguit per Dauberval, mentre que Five Alarm i el nacional Alcatraz TR es jugaven la tercera posició a l'esprint. Aparegueren deu butlletes amb aquesta combinació que reberen un premi de 185.870 pessetes.

Ja pel que fa a la resta de proves, s'ha de destacar la victòria del cavall de J.J.Cladera Bambi Loyal, a les regnes de Sebastià Llobet, a la prova concertada per a joqueis. Bambi superava als darrers metres Eleus, mentre que Deninet Star era tercera i Droi au But, quarta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.