cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
25°

Borràs: «Els equips no pugen a 2aB perquè no estan preparats»

Antoni Borràs del Barrio creu que els clubs no tenen les infraestructures necessàries

Els quatre primers classificats de la Tercera Divisió balear estan en plena lluita per assolir l'ascens a Segona B. Com cada final de temporada els representants illencs topen amb la potència i els pressuposts del equips catalans, valencians i murcians. El president de la Federació Balears de Futbol, Antoni Borràs del Barrio, xerrà d'aquest assumpte amb Diari de Balears des de Ponferrada, on ha viatjat per veure la selecció sub-20.

Segons Borràs del Barrio, «el problema radica en què els representants del nostre futbol no estan suficientment preparats per aconseguir l'objectiu. Jugam contra els equips catalans, valencians i murcians, que segurament són dels més potents de tota la categoria, i els quals anualment es reforcen amb molts de milions amb l'única finalitat de pujar».

El president de la Federació Balear de Futbol considerà que la possibilitat de jugar una lligueta d'ascens entre els quatre primers classificats i fet que, sens dubte, atorgaria una plaça anual a Segona B a un equip balear, «no seria una fòrmula vàlida». Segons Borràs del Barrio, «aquesta és la fòrmula que empren els equips de les Canàries, però crec que és inviable a les Balears. Si enguany ho haguéssim fet d'aquesta manera, la temporada que ve tindríem un representant balear amb el Mallorca B, però... Estaria preparat? Jo, sincerament, crec que no».

El president de la FBF informà que la Balear estudia sol·licitar a l'Espanyola, juntament amb altres federacions com La Rioja o Castella i Lleó els equips de les quals també tenen problemes per ascendir, que les confrontacions quedin confeccionades per sorteig i no per proximitat geogràfica, tal i com es fa ara. «Crec que seria una bona manera de tenir més possibilitats per ascendir», digué el president.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.