cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

La piscina del Palau d'Esports perd aigua

L'IME ha elaborat un pressupost per adobar la filtració d'aigua a través de les juntes de cara al 2002

102452
Per la piscina del poliesportiu hi passen unes 2.500 persones cada dia

«És una piscina vella, obsoleta i l'hem d'arreglar». En aquests termes s'expressava ahir el gerent de l'Institut Municipal d'Esports, Santiago Coll, en referència a la piscina del Palau d'Esports de Son Moix. I és que des de fa uns dos mesos la «nina mimada» del poliesportiu perd aigua a través de les juntes. Coll explicà a Diari de Balears que els responsables de l'IME han elaborat un pressupost per arreglar aquest problema, «però ja serà de cara al pròxim exercici», afegí el gerent.

Coll no va voler xerrar de xifres perquè el tema ha de passar per mans dels especialistes. «Els entesos es troben elaborant un informe. Quan estigui enllestit li assignarem un pressupost corresponent i el paper passarà a mans dels responsables municipals. Aquests aprovaran o no el projecte a la junta rectora», assenyalà el gerent. «Nosaltres -afegíprocurarem ajustar-nos a allò que ens assignin, però haurem de pressionar un poc perquè les coses es puguin fer bé». El director de les instal·lacions del Palau, Àngel Sastre, referí que és un assumpte de màxima prioritat el qual, però, haurà d'esperar a l'any que ve «per lògiques qüestions de pressupost».

Els encarregats del recinte ja detectaren el desperfecte en el passat, però fa dos mesos coincidiren a assenyalar que s'havia de posar una ràpida solució. «Hem de tenir en compte que diàriament passen per la piscina unes 2.500 persones, les quals exerceixen un desgast important a les instal·lacions. Les substàncies químiques i la calç de l'aigua deterioren el material, que finalment acaba cedint al pas del temps. Fins ara ho hem adobat omplint amb més aigua, però no és la solució», explicà Sastre.

El director del poliesportiu digué que els especialistes han plantejat tres possibles vies: «En primer lloc podem fer una mena de potineria i que els bussos arreglin les juntes amb una substància líquida especial, però crec que seria una mena de bunyol. Una segona opció és, per dir-ho així, fer-ne una de nova allà mateix, però seria massa car. La tercera possible solució és la que intentarem posar en marxa i és aquella que permetrà que la piscina romangui en bon estat al llarg d'uns quinze anys més. Llevarem les rajoles i ho recobrirem tot amb capes impermeabilitzades».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.