cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

«Les relacions entre Govern i Mallorca històricament mai no han funcionat»

Mateu Alemany assegurà que no ha demanat cap subvenció i que Burgos serà inscrit

82476
Alemany confirmà que Etoo serà multat pel seu acte d'indisciplina.

Mateu Alemany va fer ahir un llarg repàs a l'actualitat del Reial Mallorca. Ens valorà el quart lloc, les escasses possibilitats de reforçar l'equip el desembre, ens parlà del grup dels 13 clubs de Primera que es reuniran demà a Saragossa, de Burgos, del problema dels estrangers, d'Etoo, de les relacions amb el Govern balear...

Fa un mes, concretament el darrer dijous d'octubre, el Mallorca es trobava en una delicada situació amb just cinc punts. Avui, l'equip és a zona de Lliga de Campions. «Nosaltres, ara fa un mes, teníem cinc punts. Era un moment un poc delicat. Ja vaig dir en aquell moment que un club de futbol ha de fer valoracions amb un cert temps. És absolutament injust i desproporcionat el que succeeix amb alguns entrenadors i, fins i tot, a alguns futbolistes dels anomenats cracks. Ja sabíem que al nostre entrenador no se'l pot valorar per tres o quatre partits. Avui per avui, està demostrat que es pot guanyar qualsevol equip i en qualsevol lloc», apuntà.

Setmanes enrere, Francesc Antich visità Son Bibiloni. Alemany explicà ahir que tant Govern com Mallorca es manifestaren la seva voluntat de col·laboració. En tot cas, el president volgué deixar del tot clar que el Mallorca no demana cap tipus de subvenció. «Les relacions entre Mallorca i Institucions històricament no han funcionat. Rompre aquesta trajectòria històrica no és fàcil, però tant Govern com Mallorca hem manifestat la voluntat de cercar vies de col·laboració... Amb tranquil·litat, sense presses, però sense aturar. El Mallorca no demana cap tipus de subvenció. És clar que el Mallroca pot fer aportacions a la ciutadania i al Govern en molts diferents aspectes», assenyalà.

Samuel Etoo serà sancionat, malgrat que Alemany es declarà molt satisfet del rendiment del futbolista fins ara. «És habitual que es produeixin fets d'indisciplina que produeixen situacions que han de ser examinades pel club. S'han d'aplicar correctius a actituds equivocades... Etoo tingué una conducta i ha de pagar per això... i pagarà. Ara bé, és un jugador importantíssim per nosaltres», afirmà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.