nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Arriba el duel entre dos històrics rivals

El líder Atlètic Balears i un Constància en hores baixes es troben cara a cara diumenge a Palma

Deu punts distancien el líder de la Tercera Divisió, l'Atlètic de Balears, del Constància, situat a la tercera posició. Diumenge aquesta diferència pot canviar a favor d'un o altre. Es tracta d'un partit entre històrics, sempre d'incert pronòstic. El partit serà a l'Estadi Balear i, encara que l'equip local es presenta com a favorit per guanyar el matx, el Constància sortirà al terreny de joc especialment motivat. «Nosaltres estam tranquils i sortirem a jugar tranquils perquè la distància que tenim ens ho permet. La veritat és que si diumenge perdéssim, encara estaríem tranquils. Supòs que el cas del Constància no serà el mateix i que ells sortiran amb més motivació per la pressió», explicà Miquel Crespí, màxim responsable tècnic de l'Atlètic de Balears.

Així i tot, l'entrenador blanc-i-blau va destacar que «aquesta temporada no vull xerrar de lligueta, sinó que em centraré en cada partit. L'encontre de diumenge té ara mateix tota la nostra atenció, en primera perquè és un partit més, i segona perquè el Constància és un equip que estarà amb nosaltres a dalt de la taula durant tota la temporada». Per la seva part, Jaume Caldés, entrenador del Constància, explicà que «aquest és un partit molt important ja que si guanyam, a més d'apropar-nos al líder, li farem mal al Balears».

Encara que ambdós entrenadors ho neguin, un dels al·licients del matx serà el record del darrer encontre que disputaren aquests dos equips. Va ser el Trofeu Nicolau Brondo, a l'estadi Balear, que guanyaren els inquers en un partit en què els màxims protagonistes foren l'àrbitre, Torres Clapés, i l'speaker, Tolo Bonet. «Dins el camp no hi va haver cap problema, el partit va ser normal, sense cap punt conflictiu. La rivalitat que hi pugui haver diumenge serà la típica entre dos equips que disputen la mateixa lliga. Quant a l'afició, esper que aquesta rivalitat els motivi tant com per venir a veure el partit», apuntà Crespí. Curiosament, molt semblant és l'opinió del seu contrincant, Jaume Caldés, que coincidí amb ell a l'hora d'afirmar que «va ser un fet aïllat. El fet d'haver guanyat aquell torneig no té res a veure amb un partit de lliga».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.