algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Les Balears assoliren vuit medalles en els campionats d'Espanya de pista

Alzamora, Tauler i Llaneres es perfilen ara com a olímpics

La selecció balear arrodoní la seva actuació en els campionats d'Espanya de pista, que es disputaren en el velòdrom Lluís Puig (València), amb un total de vuit medalles, una d'or, tres d'argent i quatre de bronze. L'artanenc Miquel Alzamora es proclamà campió de la prova de puntuació, ja que superà el campió del món, Joan Llaneras. El tercer, Isaac Gálvez, va ser doblat dues vegades pels corredors illencs. Un gran doblet dels dos ciclistes illencs.

En aquesta modalidat conquistà Raúl Portilla la medalla de bronze de la categoria sub-23 i Vicenç Reynés quedà cinquè. En la persecució individual va ser superat Toni Tauler només pel català Escobar, amb un registre de 4.29 i 4.30 minuts per als dos finalistes. I Miquel Alzamora quedà tercer. En la lluita per la medalla de bronze en persecució olímpica el grup de les Balears, compost per Toni Tauler, Miquel Alzamora, Vicenç Reynés i Raúl Portilla, superaren Madrid. Les Balears marcaren un crono de 4.22 minuts. En la final s'imposà Catalunya a València. En la persecució individual femenina es classificà Rut Moll per disputar la final contra la madrilenya Gemma Pascual, que es proclamà campiona estatal.

En la classifiació per federacions varen ser els homes de Pere Barceló i Tomeu Caldentey tercers, amb vuit medalles, una d'elles d'or, només superats per Madrid i Catalunya. Tres mallorquins, Joan Llaneras, Miquel Alzamora i Toni Tauler, estan després d'aquesta actuació en els campionats estatals, disputats a València, amb un peu a l'equip que representarà Espanya en els Jocs Olímpics que es faran a Sidney.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.