nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Manacor: Estela Negra GS demostra la seva autoritat

L'egua de la quadra Son Pere Andreu es confirmà com el millor exemplar de tres anys

L'egua de la quadra Son Pere Andreu, Estela Negra GS, aconseguia dissabte la seva tercera victòria consecutiva d'aquest estiu en imposar-se en el Premi Especial tres anys que, després de dues baixes, es disputava amb només sis participants.

La correguda la va dominar en principi Eixerit GF, però quan encara no havia transcorregut ni mitja cursa galopava i era distanciat. Va passar a ocupar el cap de la correguda Estela Negra GS, que a mesura que s'acostava la meta ja es veia que ningú no podria impedir-li la victòria, que va aconseguir rodant a 1.21.5, seguida per Euterpe, Extra Judge SV i Esperit des Pla, mentre que Elite de Abril GS, també era distanciat.

A la correguda estel·lar també repetia victòria el francès Dragon de Javron amb el millor registre del vespre rodant a 1.21.9, que superà un Doge de Leau que havia tingut una bona actuació a les regnes del jove Miquel Vich, un aprenent que ja havia guanyat amb Copa d'Or la quarta cursa i que es va classificar quart amb Espoir de l'Enfern.

La cursa del quartet especial era guanyada per Alex Lonoir, a regnes de J.A. Riera, que als darrers metres aguantava molt bé l'esprint de Champion Pan. Duna de Sar i Dansa d'Arbos completaren una combinació que només tingué un encertant, que guanyà 631.800 pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.