nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
18°

Les reunions de Serra Ferrer

El mallorquí rebé la visita de Gaspart i parlà en solitari amb Rivaldo

El president del Futbol Club Barcelona acudí ahir a l'entrenament matinal del seu equip i mantingué una petita xerrada amb els jugadors per expressar-los la seva confiança i també conversà amb el tècnic mallorquí, Llorenç Serra Ferrer, revisant sobretot el capítol referent a les altes i les baixes del club.

Després d'aquesta petita reunió Gaspart reconegué que actualment dóna per tancada la plantilla del primer equip, tot i que no descarta definitivament la incorporació d'algun jugador si hi hagués canvis en les negociacions obertes amb diferents clubs. «El Barça no canviarà les seves circumstàncies actuals. Si els altres no les canvien, tot seguirà com està. I si els altres canvien, i en el futbol tot és possible, la decisió final serà de Serra Ferrer», explicà el president, que afegí que no han tancat la possibilitat «d'una nova incorporació, tal vegada una o tal vegada dues», durant una roda de premsa a Hoenderloo.

A més a més, Gaspart posà al dia Serra Ferrer sobre l'estat de les negociacions que el Barça du a terme amb el Betis i el River Plate, per a les possibles incorporacions en un futur pròxim dels davanters Alfonso i Saviola, per a les quals encara no s'ha arribat a cap acord econòmic.

Per altra banda, i en el capítol purament esportiu, cal destacar que durant l'entrenament d'ahir, Serra Ferrer mantingué una altra reunió amb l'estrella blaugrana Rivaldo. El tècnic pobler separà el migcampista brasiler de la resta de companys i estigué parlant amb ell durant uns minuts per exposar-li la seva filosofia i deixar-li ben clar allò que espera d'ell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.