nubes dispersas
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.77°
11°

El nou curs començarà amb canvis

La competició passarà a tenir vint equips en comptes de devuit

El proper dia 3 de setembre començarà a rodar la pilota pels distints terrenys de joc de Primera Regional, una categoria que es presenta carregada de novetats; n'és la més significativa el fet que la competició passa a tenir vint equips respecte dels devuit de què disposava la temporada anterior.

A més, la inesperada renúncia de l'Atlètic Balears a continuar en aquesta categoria ha permès a l'Alaró continuar-hi una temporada més, tot i haver-se'n consumat el descens la campanya anterior. Enguany s'hi incorporaran el Platges de Can Picafort, el Ses Salines, el Margalidà i el Valldemossa, tots ells procedents de Segona Regional, a més dels equips que la temporada anterior perderen la condició d'equips de Preferent, com són el Recreatiu La Victòria, el Llosetí i l'Independent, tot això sense perdre de vista la readmissió del S'Arracó després de la seva expulsió de la competició del campionat anterior a causa d'una polèmica arbitral.

Un dels duels més atractius de la primera jornada serà el que protagonitzaran l'Escolar i el Platges de Can Picafort, tot un duel comarcal, a l'igual que el matx que enfrontarà el Margalidà amb l'Artà. Per la seva banda, el Ses Salines debutarà rebent la visita del Xilvar, mentre que el Valldemossa ho farà visitant el Portocristo. L'Algaida rebrà el Llosetí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.