cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.54°
10°

Zabel s'imposa en una jornada de tràmit

El corredor de Telekom aconseguí la seva primera victòria en el Tour de França

L'alemany Erik Zabel va aconseguir el seu primer triomf en aquest Tour de França i també per al seu equip, el Telekom, a la penúltima etapa de la correguda, que va resultar, com era d'esperar, insulsa i avorrida. Els 255 quilòmetres que els ciclistes es varen ficar ahir al cos per viatjar des de Belfort fins a Troyes varen ser totalment de tràmit. El Tour va col·locar el penúltim dia una etapa absurda i sense interès.

Amb tot decidit després de la contra rellotge de Mulhouse, no hi havia ja res en joc i els mateixos corredors es prengueren la jornada com un compromís sense al·licients. El francès François Simon (Bonjour) va ser l'únic amb especial interès a fer alguna cosa important a la jornada. El corredor, de 32 anys, va néixer a Troyes i va cercar el premi de la victòria a la seva terra.

Simon va lluitar per aconseguir-la i se'n va anar del gran grup amb Roman Vainsteins, Sebastian Hinault i Gregory Gwiazdowski en el quilòmetre 147. Simon, Hinaut i Gwiazdowski s'embarcaren en l'aventura de l'etapa. Per a Simon era l'única manera de poder aixecar els braços al cel a la seva ciutat, ja que en una arribada massiva era conscient que tenia totes les de perdre.

Amb aquest clar objectiu, el corredor de l'equip Bonjour va treballar amb molt d'interès i va sincronitzar moviments amb els seus dos companys d'escapada. L'esforç va obtenir el seu premi i els tres arribaren a agafar més de quatre minuts d'avantatge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.