algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Les raquetes del futur

Els mallorquins Rafel Nadal i Tomeu Salvà són els dos millors tennistes infantils d'Espanya

El jove tennista mallorquí Rafel Nadal es va proclamar el passat diumenge campió d'Espanya infantil en una final que el va enfrontar al seu company Tomeu Salvà. Els dos mallorquins varen jugar un partit molt intens que no es va poder definir fins al darrer set: «La final va ser molt dura. Vàrem quedar 6-4, 5-7, 6-4», explicava ahir Tomeu.

A més d'això, cal afegir la dificultat que suposava el fet que els dos venien directament de jugar el Campionat d'Europa: «Vàrem arribar un poc cansats perquè veníem directament de jugar la Copa del Sol (Campionat d'Europa per equips) on quedàrem tercers, però després ja vaig anar guanyant sense dificultats fins al segon partita en què desgraciadament vaig caure i em vaig rompre el dit».

El manacorí va jugar els partits restants amb una lesió a la mà esquerra, cosa que feia perillar molt el seu joc ja que ell és esquerrà: «Al principi no podia jugar, però finalment vaig poder continuar. Vaig jugar els darrers quatre partits amb el dit romput».

Aquesta lesió impedirà també a Rafel Nadal la participació al proper europeu: «La setmana que ve havia d'anar al Campionat d'Europa individual, però no hi podré anar per culpa del dit. No fa res, em prendré una mica de descans. Ja hi haurà altres torneus», afegí.

Malgrat aquests resultats i la tercera posició obtinguda al passat Campionat d'Europa per equips, Rafel i Tomeu encara no poden assegurar si participaran al Campionat del Món: «Ara tot depèn de si la Federació Espanyola de Futbol ens elegeix per anar-hi o no».

Cal també assenyalar la feina de l'eivissenca Esther Tur, que va aconseguir la millor plaça balear al Campionat d'Espanya femení infantil del passat diumenge, en què va arribar a les Semifinals que va disputar contra Adriana González.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.