algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El Mallorca de Luis es posa en marxa

Proves mèdiques i suaus entrenaments, protagonistes del primer dia de feina a Son Moix

El Reial Mallorca del 2000 ja ha començat a suar a les ordres de Luis Aragonés. Després de més de 45 dies d'aturada i vacances, els jugadors vermellencs tornaren ahir a la feina sota la batuta del nou rector de la nau mallorquina.

Amb les proves mèdiques efectuades a les 9 del dematí, l'estadi de Son Moix es retrobava amb els seus inquilins i donava la benvinguda a aquells que s'incorporen aquesta temporada al Mallorca.

Les absències a la primera cita de Burgos, Engonga, Stankovic (que gaudeixen d'uns dies extra de descans a causa dels compromisos amb les seves seleccions aquest estiu), Diego Tristán (pel seu «affair» amb el Reial Madrid) i Riera (amb molèsties físiques) varen ser compensades per les noves incorporacions: Carlos Roa, Pablo Lago, Marcos, Josemi i Albert Luque, tot ells, curiosament, exjugadors mallorquinistes.

Però no hi eren tots els qui són ni són tots els que hi seran. Als jugadors que, en principi, estan a cavall entre el primer equip i el filial (Cordero, Güiza, Romerito, Robles i Riera), s'ha de sumar el fet que es va presentar a Son Moix un jugador en qui gairebé ningú no pensava, Ariel «Chupa» López, i que tampoc no varen comparèixer els dos implicats en el desenllaç de les eleccions del Reial Madrid, Diego Tristán i Samuel Eto'o, sobre els quals estan posats tots els ulls per conèixer si el seu futur està lligat al Mallorca o no.

El grup es dividí entre els qui continuaren amb els tests mèdics i les proves d'esforç, i els 14 que quedaren a l'estadi de Son Moix, es calçaren les botes i suaren les primeres gotes sota les premisses de Luis Aragonés i el seu preparador físic, Jesús Paredes, que gaudirà d'un protagonisme especial en aquests dies de pretemporada que tothom qualifica de crucials per al correcte funcionament de l'equip durant la temporada. A la sessió de l'horabaixa, ja unificat el gruix de la plantilla, tots realitzaren la primera sessió d'entrenament completa a les ordres del «Sabio de Hortaleza».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.