algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

Tristán va ser ahir en el Santiago Bernabéu

Lorenzo Sanz assegurà ahir que Diego serà blanc independentment de qui guanyi les eleccions

El candidat a la presidència del Reial Madrid Lorenzo Sanz va declarar ahir que el davanter Diego Tristán «ha estat avui, de dues a dues i mitja amb Mateu Alemany en el Bernabéu», per la qual cosa el seu fitxatge és una realitat «a pesar del que ha dit Florentino Pérez».

Sanz aclarí que el total de l'operació és de 2.800 milions de pessetes i que el jugador ha firmat per a les pròximes cinc temporades. Florentino havia mostrat la seva desconfiança en aquest fitxatge. «Crec que el traspàs de Tristán no es farà», declarà el candidat. Sanz va anunciar ahir horabaixa que Diego Tristán serà jugador blanc el pròxim dilluns, independentment de quin candidat guanyi les eleccions a la presidència del Reial Madrid.

Les comparacions amb el cas Figo se li feren notar al candidat, que les rebutjà de ple: «Això és una realitat i el cas de Figo és una beneitura. A més, el jugador estarà a disposició del club sigui qui sigui el guanyador de les eleccions. Gràcies a la meva amistat personal amb el Mallorca ha estat possible fer aquesta operació, perquè el jugador tenia un peu i mig en la Fiorentina», indicà Sanz.

Florentino Pérez critica Sanz pel fitxatge de Diego Tristán
Florentino Pérez criticà ahir molt durament les gestions realitzades per Lorenzo Sanz per tancar el fitxatge del mallorquinista Diego Tristán. «Moltíssima gent em crida escandalitzada pel tema, avergonyint-se per la pressió a la qual són sotmesos per firmar ràpidament el contracte per part de l'altra candidatura». «Les negociacions per al traspàs de Diego Tristán al Reial Madrid "revelà" es feren a la seu que el Grupo Zeta té al carrer O'Donell, però no en vull parlar per dignitat i per vergonya dels mateixos implicats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.