nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Arantxa Sánchez i Magüi Serna es classifiquen per als vuitens de final

En el quadre masculí, Kuerten es va acomiadar de Wimbledon

La catalana Arantxa Sánchez Vicario, cap de sèrie número 9, va aconseguir ahir el pas als vuitens de final de Wimbledon, després de derrotar en tres sets a la jugadora iugoslava Sandra Nacuk per 3-6, 7-6 (7/5) i 6-2.

Amb aquesta victòria, Arantxa s'uneix a Magüi Serna en vuitens de final del torneig londinenc. En vuitens de final, la rival d'Arantxa Sánchez Vicario serà Monica Seles, que s'imposà a la francesa Pitkowski per 6-0 i 6-3. Magüi Serna va obtenir el pas a vuitens de final després de derrotar l'holandesa Oremans per dos sets a un 4-6, 6-4 i 6-4.

Amb aquesta victòria, Serna es confirma com la gran revelació del torneig, després d'haver guanyat en la ronda anterior a la guanyadora de Roland Garros, la francesa Mary Pierce. Serna jugarà ara contra la nord-americana Lilia Osterloh, que es va imposar a l'austríaca Patricia Wartusch per 4-6, 6-2 i 8-6.

En el quadre masculí, el brasiler Kuerten es va acomiadar de Wimbledon en els setzens de final després de caure davant el jove alemany Alexander Popp per 6-4, 3-6, 6-3, 3-6 i 9-7. Qui ha aconseguit ficar-se en els vuitens ha estat l'australià Rafter després d'imposar-se a l'alemany Schuttler en tres sets, 6-2, 7-6 (7/2) i 6-3.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.