algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Son Pardo: De Sandy GS guanya el premi Aprenents

Deleo Aven (1.16.3), propietat de la quadra Germans Garau, aconseguí el millor crono de la reunió

Ac Destiny, propietat de la quadra Son Vent i menat per A. Tur, aconseguí un còmode triomf a l'estel·lar d'una discreta reunió. Superà sense gaire dificultats Arvells Tenant, ME Dream i Tiworty Royal.

En una cursa força atractiva, el premi Fine Mora, reservada per a internacionals de tres i més anys, un excepcional Deleo Aven, nova adquisició de la quadra Germans Garau, demostrà les seves excepcionals condicions. Conduït per una menadora francesa, S. D'Hren, Deleo Aven aconseguí la victòria amb un bon registre (1.16.3). La segona posició fou per a Duc des Obiers, que deixà clara també la seva gran vàlua. A continuació entrà la nacional S'Auba de Maig, mentre que la quarta plaça fou per a Gubbo Kupa. Aquesta combinació provocà que el quartet quedàs desert.

Una altra correguda atractiva era el premi Aprenents, que es resolgué amb sorpresa si consideram que el trio quedà desert. La victòria fou per a DE Sandy GS, menada per David Fernández, que marcà un temps d'1.20.8. La segona posició fou per a Bukin Espress, menat per A. Mascaró, mentre que a continuació entraven Cat Lobell (J.A. García) i Don León (E. López).

S'ha de destacar finalment la victòria de Dandreus M a la setena correguda amb un temps d'1.19.2.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.