nubes dispersas
  • Màx: 19.09°
  • Mín: 13.93°
19°

Quaranta guanya la seva segona etapa

El corredor italià del Mobilvetta va sorprendre en l'esprint el gran favorit, Mario Cipollini

El corredor italià Ivan Quaranta, del Mobilvetta, es va adjudicar ahir la desena etapa del Giro d'Itàlia, disputada entre San Marcello Pistoiese i Pàdua sobre 248 quilòmetres, batent a l'esprint els altres dos grans velocistes del pilot transalpí, el txec Jan Svorada (Lampre) i Mario Cipollini (Saeco).

La «corsa» es va concedir una jornada de descans per neutralitzar l'esforç al qual es varen sotmetre els ciclistes en els desnivells del 14 al 20 per cent de la vespra, primera arribada en alt i lloc on es produïren les càbales inicials sobre l'estat dels favorits.

Allunyada ja la hipòtesi de Pantani, que havia exhibit un estat de forma en les primeres costes del Giro que produïren astorament i preocupació entre els seus rivals, Francesco Casagrande, que conserva per segon dia la «maglia», emergeix com un líder sòlid la vespra de la primera crono que ha de ratificar les seves opcions.

Es va esvair igualment l'opció José Enrique Gutiérrez, centrat ara, després de la pèrdua del lideratge, en un triomf parcial. Només un atac a l'Intergiro del trio format per Maurizio de Pascuale (Linda McCartney), Iaugeni Seniuskin (Panaria) i Daniele Contrini (Liquigas) fracturà la tranquil·litat del grup, liderat en la caça pel Mercatone Uno de Pantani, greixat com si defensàs el lideratge del doble vencedor de Giro i Tour.

La irrupció groga del Mercatone va precedir la formació del Saeco als quilòmetres finals, una vegada capturats els tres fugats anteriors, amb l'única oposició del Lampre per disputar-li la preparació de l'arribada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.