algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Son Pardo: Eixerit GF guanya l'aperitiu del Gran Premi

El cavall de la quadra Germans Garau aconseguí ahir amb el Ciutat de Palma de la generació E

Eixerit GF, de la quadra Germans Garau, es va erigir ahir en el gran protagonista del capvespre de trot gaudit a l'hipòdrom de Son Pardo. Menat per A. Garau, Eixerit Gf assolí el XI Ciutat de Palma reservat per als poltres de tres anys generació E.

Aquesta era la prova més esperada de la reunió. A la línia de sortida es trobaven els millors exemplars nacionals de la generació. Els mateixos que el pròxim 21 de maig disputaran la gran prova de l'any: el Gran Premi Nacional.

Així per tant, Eixerit mostrà les seves credencials, i ho va fer amb un temps d'1.19.2, per davant d'Eliana des Bosc (1.19.6), Espira des Bosc (1.19.8) i Eosco Labou (1.19.8). En aquest Ciutat de Palma, disputat en la setena correguda del programa, també es jugava el quartet especial, que finalment quedà desert.

Dues corregudes després es disputà el Ciutat de Palma per a importats. En ella es donaren cita els millors. I el millor fou el que guanyà. El crack francès Cesar de Saint Pol no va deixar lloc a la sorpresa i s'imposà amb un temps d'1.16.7, per davant de Durac de Japigny (1.16.9), Catarinella (1.17.0) i Explosion (1.17.3).

Aquesta correguda tancava una jornada magnífica per a la quadra Germans Garau, en la qual dos dels seus cavalls guanyaren dos dels Ciutats de Palma disputats ahir a l'hipòdrom de Son Pardo.

El tercer estava reservat per als exemplars de tres i més anys nacionals. La prova, disputada en el sisè lloc del programa, va ser guanyada per Diluvi amb un temps d'1.16.7 per davant de Apolo YC (1.16.9), Cristian Crown (1.17.0) i Clivia d'Abril (1.17.1).

En definitiva, interessant jornada de trot la que es va poder presenciar a Son Pardo. Després del GP del Criador disputat el passat diumenge, ahir va ser el torn per al Ciutat de Palma. Aquestes clàssiques donaran pas al Gran Premi Nacional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.