nubes dispersas
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
14°

Burgos sent que ha rebut un «càstig doble»

El porter argentí assegura que quedarà en el Mallorca fins al final del seu contracte

Germán Burgos tornà a alçar ahir la veu. El porter argentí reclama jugar, no entén per què no ho fa i qualifica la seva situació de «doble càstig», al·ludint al fet que no juga ara com a càstig per haver estat sancionat.

Burgos complirà diumenge davant l'Espanyol tota una volta sense jugar, ja que la darrera vegada que ho va fer va ser a Montjuïc el passat mes de novembre, partit en el que agredí Serrano i fou sancionat amb onze partits. Ja complida la sanció, Burgos ha estat relegat a la suplència.

«El partit de diumenge no em du mals records, al contrari, ja que fou el darrer que vàrem guanyar de visitant», afirmà Burgos, que afegí que «som una persona que vol jugar, que no s'amaga. L'únic que faig és reclamar una situació que consider que és un càstig doble. La situació és difícil per mi, sobretot perquè veig que el seleccionador no em convoca per jugar amb Argentina i això sí que em fa mal. No diria res si la meva sortida hagués estat per jugar malament o per rebre molts de gols. Però quan veig que una vegada complida la sanció no torn a jugar, aleshores no ho entenc i reclam».

A més, assegurà que aquesta situació no li farà canviar el seu desig de quedar-se al Mallorca. «Jo em quedaré aquí. Tenc una família darrere, les meves filles van a l'escola, estan aprenent a parlar català i el que no faré ara serà canviar de país. Em quedaré fins el final del meu contracte (2003)», va dir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.