algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

València-Mallorca: La guerra va a més

El club vermelló posa en coneixement de la Federació que Kily volà a Argentina diumenge nit

57924
Reynés es mostrà indignat per la posició del València.

La polèmica entre el Reial Mallorca i el València pel cas Kily González encara deixa coa, i de quina manera. Ahir migdia va ser el president del club vermellenc, Guillem Reynés, qui va acusar el València i el seu entrenador, Héctor Cúper, de «mentiders». A l'horabaixa les queixes es feren oficials, ja que el Reial Mallorca decidí posar en coneixement de la Federació Espanyola de Futbol tots els fets relacionats amb el cas Kily González, perquè s'investigui i es procedeixi a les sancions pertinents, si és el cas.

La polèmica neix pel partit entre valencians i mallorquins del passat dissabte, disputat només 45 hores després del jugat a Istanbul davant el Galatasaray, amb el pretext dels valencianistes de poder disposar així del seu jugador Kily González, qui, teòricament, havia d'estar concentrat amb la seva selecció el diumenge. Quan ja tot semblava que anava a menys amb la disputa del partit, i la victòria de l'equip «xé», el fet que el jugador Kily González partís cap a la concentració amb la selecció argentina el diumenge a les 23-35 hores, en comptes de dissabte, ha tornat a encendre l'espurna entre el mallorquinisme.

El vicepresident del Reial Mallorca, Joan Buades, confirmà que el club havia posat en coneixement del Comitè de Competició de la Federació Espanyola els fets ocorreguts, davant la qual cosa l'organisme federatiu obrirà el pertinent expedient. Buades afirmà que «aquest expedient es pot arxivar o tirar cap endavant. En aquest darrer cas, el club ja estudiaria demanar les sancions pertinents», si bé no va confirmar quines mesures es podrien prendre. De la seva banda, el president mallorquinista, Guillem Reynés, es mostrà indignat amb l'actuació del club valencià: «Només cercava jugar dissabte en comptes de diumenge amb la intenció que el Mallorca tingués menys de 48 hores per descansar després del viatge a Istanbul i treure profit del cansament. El fet que Kily hagi partit el diumenge ha evidenciat el València per complet. Cúper va dir que l'única raó per la qual cosa volia jugar dissabte era just per tenir Kily, però els fets demostren que això era mentida».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.