algo de nubes
  • Màx: 11.84°
  • Mín: 7.77°
11°

Tres hores de vol, tranquil i sense grans ensurts

Guillem Reynés i Vicent Rotger encapçalaren l'expedició

P.V. Istanbul.
La realitat és que just un miracle de la Mare de Déu de Lluc podria fer possible que el Reial Mallorca capgiràs l'eliminatòria i eliminàs el Galatasaray. De fet, el mateix Fernando Vázquez ja reconeixia just acabar el primer round de noranta minuts que convenia anar oblidant-se d'Europa per centrar-se just a la Lliga. En tot cas, vendre il·lusió, dir que de més grosses n'hem vistes és de franc. En el món del futbol tot és possible i res no s'ha de descartar. Ara bé, la realitat, certament, és que les possibilitats d'aconseguir un lloc a semifinals són pràcticament nul·les. De fet, i tot i que res no ha transcendit, la mateixa llista de convocats, amb la presència dels juvenils Robles i Riera ja fa pensar en un onze que permetrà canvis. En tot cas, del cansament dels viatge sols se n'han alliberat els lesionats Sanz, Niño, Quinteros, Biagini i Serrizuela, a més de Martí i Eto'o "no inscrits" i el tercer porter César Gálvez.

La plantilla mallorquinista, com se sap, entrenà ahir al matí a la ciutat esportiva de Son Bibiloni. Després, cap a l'aeroport, on la plantilla dinà amb tranquil·litat abans d'embarcar en el MacDonnell Douglas-83 de la companyia Spanair que traslladà l'expedició mallorquinista fins a Istanbul.

El president Reynés i el vicepresident Vicent Rotger no faltaren a la cita europea i encapçalaren l'expedició. Així mateix, hi era el conseller delegat Mateu Alemany i el secretari tècnic Pep Bonet. Tres hores de vol, tranquil i sense grans ensurts, traslladaren la plantilla mallorquinista a Istanbul. Ja a Turquia, el quarter general quedà instal·lat en el Conrad Internacional Istanbul, un luxós hotel de 5 estrelles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.