algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El Barça no tingué pietat de l'Sparta

El conjunt blaugrana no deixà escapar l'oportunitat de sumar un nou triomf

SPARTA 1
BARCELONA 2

SPARTA PRAGA: Blazek, Bolf, Novotny, Gabriel, Svoboda, Fukal, Sionko, Jarosik, Rosicky, Obajdin i Lokvenc.
Hapal per Svoboda en el minut 59 i Flachbart per Obajdin en el minut 71.
BARCELONA: Hesp, Reiziger, Déhu, Frank de Boer, Bogarde, Guardiola, Gabri, Cocu, Simao, Dani, Rivaldo.
Ronald de Boer per Rivaldo en el minut 46, Xavi per Guardiola en el minut 60 i Litmanen per Cocu en el minut 75.
ÀRBITRE: Rune Pedersen (Noruega). Amonestà Sionko per part de l'Sparta de Praga i Frank de Boer, Gabri i Reiziger per part del Barcelona.
GOLS:
1-0: minut 18, Svoboda.
1-1: minut 52, Gabri.
1-2: minut 89, Gabri.

El FC Barcelona tancà ahir amb victòria a la seva visita a l'Sparta de Praga la seva espectacular trajectòria en la lligueta de vuitens de final de la Lliga de Campions, en la qual només ha cedit un empat, mentre que els txecs diuen adéu a Europa ja que necessitaven els tres punts i una derrota del Porto a Berlín.

Els blaugrana, emperò, veren trencada la seva imbatibilitat en la competició durant més de mitja hora, concretament des que Svoboda inaugurà el marcador als 18 minuts fins que Gabri restablí la gualtat en el minut 52, encara que acabaren vencent en el darrer sospir gràcies a un segon gol de Gabri i a la pena màxima que aturà Hesp en la jugada anterior al gol del triomf, el setè consecutiu de l'equip de Van Gaal.

El conjunt blaugrana, sense majors al·licients que continuar la seva sensacional ratxa de resultats i els ingressos econòmics per victòria en la competició, ja que arribà a Praga amb el primer lloc del grup assegurat, sortí a la gespa de l'estadi Letna amb un onze en què formaven jugadors no habituals en els darrers partits, cas de Reiziger, Déhu, Gabri, Simao i Dani.

Van Gaal cobrí amb Déhu i Simao les baixes per sanció d'Abelardo i Figo en el centre de la defensa i la banda dreta de l'atac respectivament i optà per reservar per al partit de Lliga del pròxim dissabte davant el Màlaga jugadors com Carles Puyol, Ronald de Boer i Patrick Kluivert. Tot i això, mantingué en l'alineació homes com Frank de Boer, Bogarde, Guardiola, Cocu o Rivaldo.

El Barça es prengué el matx amb tranquil·itat davant un Sparta que es jugava ser o no ser en la competició i el contrast d'interessos es veié reflectit en el joc d'ambdós equips des del primer minut, però al final s'acabà imposant el major potencial dels blaugrana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.