algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10°
10°

Vázquez farà sortir el Mallorca a marcar

L'entrenador gallec manté el dubte de Jovan Stankovic per al partit de demà contra el Mònaco

76806
Vázquez espera que l' equip sigui capaç de fer almanco un gol.

Fernando Vázquez manté la seva preocupació fixada en Iovan Stankovic. El jugador serbi arrossega un fort cop al genoll esquerre que es va fer diiumenge en el partit contra el Saragossa i que li ha impedit entrenar-se els dos darrers dies. Stankovic mostra una sensible coixera i malgrat que els serveis mèdics no volen apressar-se "com tampoc el mateix Vázquez" a prendre una decisió, és més complicada la seva presència en el partit de demà contra el Mònaco.

«Stankovic té problemes, però hem de continuar amb el tractament per veure si pot arribar a dijous. Som optimista perquè encara queda temps suficient perquè es recuperi, ja que si el partit fos avui és clar que no podria jugar. De qualsevol manera, és el mateix jugador qui em dirà si està per jugar. Però si té el més mínim dubte no el faré jugar. Jo desig que jugui, ja que és una peça important per a l'equip. Si hi ha risc que es faci mal per forçar no jugarà. Però hem de veure la seva evolució fins dijous», afirmà ahir el tècnic gallec.

Tanmateix Vázquez ha inclòs Stankovic en la convocatòria. La seva sola presència en l'expedició mallorquinista que avui dematí parteix cap a Mònaco és un factor psicològic a tenir en compte, sobretot amb vista a la preparació del matx per part del conjunt del Principat.

La llista de convocats la completen Leo Franco, Burgos, Olaizola, Paco Sanz, Siviero, Nadal, Miquel Soler, Paco Soler, Engonga, Ibagaza, Tristán, Carlos, Armando, Lauren, Niño, Serrizuela, Novo i Carreras. Una convocatòria en què destaca la presència de Paco Sanz, malgrat que el més probable és que sigui finalment el descartat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.