algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

El Barcelona rep el València amb el dubte seriós de Josep Guardiola

Claudio López torna a ser la preocupació principal de Van Gaal

Amb el dubte de Pep Guardiola i de Jari Litmanen, el Barça rebrà avui vespre al Camp Nou, a les 21 hores i 45 minuts, al Valencia d'Héctor Cúper, al partit de tornada de la Supercopa d'Espanya.

Al partit d'anada, diumenge passat, va guanyar el club valencianista per 1 gol a 0. L'autor de la diana del València va ser, com no podia ser d'altra manera, de Claudio «Piojo» López, que tornà a demostrar que té presa la mida al Barcelona de Louis Van Gaal.

A més del dubte de Guardiola, el tècnic holandès té el problema de la baixa del substitut natural del capità barcelonista, el jove Xavi Hernández, que s'està recuperant d'una luxació a l'espatlla. Per aquest motiu, si Josep Guardiola no es recuperàs de cara al partit d'aquesta nit, seria Ronald De Boer el mig centre titular davant el València.

L'altra notícia podria ser en la presència de Rivaldo al partit, malgrat que va arribar dimarts de les seves vacances, i ha estat preparant-se en solitari per anar agafant la forma.

Per la seva banda, el València tindrà la baixa destacada del seu davanter Adrian Illie, que no jugarà a Barcelona per una pujada de febre a causa d'una faringitis. Al lloc de «La Cobra» hi jugarà el valencià Juan Sánchez, un dels nous fitxatges de l'equip «txè». Altres de les noves incorporacions, Kily González i Gerard López, també varen entrar a la convocatòria, malgrat que tot fa pensar que no sortiran a l'onze inicial, però de ben segur que disposaran de minuts durant aquest partit. Els valencianistes tindran les baixes de Milla, Soria i Bartual per lesió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.