cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Dos jugadors més per a Paco Olmos

Alberto Carreras i Gonzalo Fernández foren presentats ahir

El Bàsquet Inca va presentar ahir Alberto Carreras i Gonzalo Fernández, dues peces més de l'equip que ja treballa sota les ordres de Paco Olmos. Carreras, que prové del Breogan (en què va acabar la temporada cedit pel Fórum de Valladolid) declarà que, malgrat que les dues darreres temporades l'Inca ha quedat darrer, va fitxar per l'equip mallorquí perquè «vaig veure que la plantilla que s'estava fent estava molt bé i es podien fer coses importants».

Amb el Breogan, aconseguí pujar la passada temporada a la Lliga ACB. Acredità, en els 9 partits que va jugar, uns 6 punts de mitjana, i uns percentatges de tir gens menyspreables: 40% en tirs de dos, i 48% en triples, la seva gran especialitat. Per la seva banda, Gonzalo Fernández arriba del Seixal portuguès, amb el qual aconseguí classificar-se per la Copa Saporta. Malgrat això, decidí venir a Inca. Segons Fernández, la Lliga portuguesa «és millor que la LEB esportivament, però no pel que fa a estructures».

Avui està previst que arribin a la nostra Illa els darrers jugadors contractats pel Bàsquet Inca. El primer serà el pivot de 2'10 Karim Outtara, que encara no ha firmat amb el club, però que ho farà a Mallorca, si, com és normal, passa el preceptiu reconeixement mèdic. Més tard, devers les 21h 30, vendrà el fitxatge estrella de l'equip inquer, Roman Rubchenko. El jugador ucraïnès no ha arribat abans perquè ha hagut de solucionar diferents problemes burocràtics, però, si no hi ha complicacions de darrera hora, dijous ja entrenarà amb els seus companys.

El darrer que vendrà és Jeff Chambers, també avui, malgrat que pot haver-hi qualque problema per les combinacions entre els diferents avions que ha d'agafar per venir a Mallorca. En tot cas, si no arriba avui ho farà demà, i Paco Olmos ja tindrà tots els seus homes a punt per entrenar a les seves ordres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.