algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

Asensio està molt preocupat per com està l'estadi

«Si no hi ha garanties mínimes, el Mallorca no jugarà a Son Moix»

57400
Asensio repassà ahir l'actualitat del Reial Mallorca. | S. A.

Antonio Asensio, propietari del Reial Mallorca, és molt pessimista quant al fet que l'equip de Mario comenci la nova temporada 99/2000 jugant a l'estadi de Son Moix. Asensio va visitar ahir matí la nova instal·lació, propietat de l'Ajuntament de Palma, i va poder comprovar per ell mateix que Son Moix no està ni acabat, ni adequat, ni prop fer-s'hi, perquè s'hi disputi allà un partit de futbol. Les paraules optmistes de Ramon Servalls, director de Relacions Externes del club, fa uns dies després de la inspecció de la UEFA, "«no hi haurà problemes per jugar a Son Moix»", quedaren ahir totalment revocades i contrariades per les paraules del propietari.

«Avui matí he estat a l'estadi un parell d'hores, i objectivament puc dir que estèticament està molt bé, però hi falten molts d'acabats per fer. Hi ha problemes de seguretat, falten tanques a la graderia. La veritat, falten moltes coses perquè estigui complet. M'he reunit avui amb el batle (Joan Fageda) i amb el responsable d'Urbanisme (Carlos Ripoll) i s'han compromès a acabar-lo. El batle m'ho ha promès», va dir Asensio.

«Havia d'estar acabat el juliol de 1998, després es va ajornar fins el desembre del 98 i ara estam a juliol de 1999 i encara no està acabat. Abans era optimista però ara jo no ho poc ser. No puc assegurar que poguem jugar a Son Moix la fase prèvia de la Lliga de Campions. Si no hi ha unes garanties mínimes, el Reial Mallorca no es farà càrrec de Son Moix i per tant no hi jugarà. Fins que no estigui absolutmanet acabat no agafarem l'estadi. Volem que es compleixi el conveni firmat. Seria una insensatesa jugar en un estadi que no està en condicions. Hi ha d'haver unes condicions mínimes, si no es així esperarem que la Lliga de Futbol Professional i la UEFA ens deixi jugar al Lluís Sitjar. Repetesc, no puc ser optimista, falten moltíssims detalls», afegí el propietari del Reial Mallorca que es mostrà molt contrariat pel que havia vist ahir matí.

Un dels grans problemes que té l'estadi de Son Moix és la gespa del seu terreny de joc. Una gespa que està en molt males condicions i impracticable. «S'ha de replantar la gespa perque està molt malament. És un desastre, està horrible. S'hi ha de posar terra; el Reial Mallorca farà aquest esforç. Serem nosaltres els que canviarem la gespa. Ens costarà uns 70 milions de pessetes, encara que no és al conveni, ho farem nosaltres. Ara mateix no es pot jugar a futbol sobre aquesta gespa, és un perill per als futbolistes», declarà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.