bruma
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
10°

El nòrdic Coolman, impressionant a l'especial Comercial del Mueble

M. Fornés, amb Deninet Star, guanyà la concertada per a aprenents

Com en els seus millors moments, així es mostrà el nòrdic de la quadra Nadal Orell, Coolman, en el premi Comercial del Mueble disputat al municipal de Manacor. Després d'un domini inicial de War Dance fins que faltaren 1.000 metres, i posterioment de Varco, va ser a la darrera volta quan la cursa es decidí amb després de la gran actuació de quinze dies enrere a Son Pardo, i Coolman, que també comptava en els pronòstics. Els dos exemplars protagonitzaren un esprint l'atac dels companys de quadra, Borgia du Pont, que sortia com a gran favorit final molt emocionant i va ser Coolman el que en el darrer metre superà per poc Borgia du Pont; els dos marcaren el mateix registre d'1.17.9. Varco encara defensava la tercera posició per davant de Faire Valoir també igualant el crono a 1.18.7. Coolman fou conduït per Toni Frontera, que s'està confirmant de cada dia com a gran joquei.

La concertada per a aprenents va ser dominada i guanyada àmpliament per Deninet Star a les regnes de M. Fornés, sense que Ali GS, amb Marga Servera, que va fer una gran cursa rodant a 1.20.9, pogués superar els 50 metres d'handicap amb què sortia.

La prova del quartet especial va ser guanyada a l'esprint per Buleria, que en els darrers metres superava Baird de Nuyts, segon. Completaren la combinació guanyadora Axel Lobell i Asdrúbal, que donaren a l'únic encertant un dividend de 368.640 ptes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.