algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

L'Atlètic no descarta Claudio López

El club madrileny ostentaria la copropietat del davanter argentí

El director general de l'Atlètic de Madrid, Miguel Àngel Gil Marín, declarà ahir que estaria disposat a assumir amb la Lazio de Roma la copropietat del jugador argentí del València Claudio Piojo López perquè jugàs cedit en el club espanyol, malgrat que va admetre que és una solució «molt difícil i improbable».

Gil Marín garantí que l'Atlètic acceptaria pagar la meitat, però «no la totalitat» de la clàusula de rescissió del futbolista "4.000 milions de pessetes" i explicà que la decisió que López militàs cedit a l'Atlètic «una o dues temporades» dependria «exclusivament de la Lazio i de la voluntat del jugador».

Gil Marín negà que l'Atlètic hagi parlat amb el futbolista argentí i va reconèixer la dificultat de l'operació pactada amb la Lazio. «Ho veig molt difícil i improbable», va dir.

Després de parlar aquesta setmana amb el president del València, Pedro Cortès, Gil Marín reiterà que l'Atlètic serà «respectuós» amb el club valencianista, que ja ha comunicat que espera López a la presentació de dia 18 de juliol. «Sempre hem volgut ser respectuosos amb el València. No actuarem de forma contrària a la que els hem manifestat», assegurà Gil Marín, que va dir que l'arribada o no de López «condicionarà la manera de jugar de l'equip la pròxima temporada».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.