algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

«Benvingudes siguin les primes per guanyar»

La plantilla digué no saber res dels 20 milions de l'Atlètic però admeté que els rebrien de bon gust

60584
Carreras fou el més contundent a l'hora de valorar les primes per guanyar: «Com més millor».

La notícia féu acte d'aparició la matinada de dimarts a dimecres al programa d'esports de la Cadena Cope. Segons informà aquesta cadena, l'Atlètic de Madrid primà el Reial Mallorca i el Betis per guanyar l'Extremadura i el Vila-real respectivament i ho va fer amb 20 milions de pessetes a cadascun.

El Mallorca s'imposà a l'Extremadura i el Betis al Vila-real, dos equips que es troben a la zona de promoció. L'Atlètic només pogué empatar amb el Racing i ocupa la quinzena posició, i per tant es veié beneficiat per les derrotes de l'Extremadura i el Vila-real.

El cert és que ahir matí els jugadors manifestaren de manera unànime que no saben res d'aquesta prima i que no han vist ni una pesseta. Tot i això, la majoria no amagà el fet que si arriben seran benvingudes, sempre que siguin per guanyar. El més contundent en aquest sentit va ser Lluís Carreras, que explicà que ho veu perfecte i com més equips es dediquin a primar-los per guanyar, millor encara.

De tota manera, hi hagué jugadors que no es volgueren pronunciar sobre una possible prima per guanyar. D'entre aquests hi estigueren els dos iugoslaus Iovan Stankovic i Veljko Paunovic. Aquest darrer "per la seva condició de jugador matalasser" no volgué dir res i tan sols negà haver parlat amb ningú.

L'Atlètic de Madrid nega haver primat cap equip
L'Atlètic de Madrid va fer públic ahir un comunicat oficial en el qual va negar haver comès cap «delicte» per un suposat pagament de primes a tercers per guanyar i demana «respecte» per tal de poder afrontar la recta final del campionat, en el qual encara no ha aconseguit escapar matemàticament dels llocs de promoció.
L'Atlètic va emetre el comunicat per tal de posar fre a la informació sobre el suposat pagament de 20 milions de pessetes al Reial Mallorca i al Betis per guanyar l'Extremadura i el Vila-real, equips que estan en lluita directa per evitar la promoció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.