cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.54°
10°

Jesús Gil promet demostrar que cada acusació del jutge és una prevaricació

El batle de Marbella i propietari de l'Atlètic diu que tot el judici «és nul de ple dret»

El batle de Marbella (Màlaga), Jesús Gil i Gil, prometé ahir demostrar que tot el denominat cas Atlètic «està basat en un frau processal, pel fet que és nul de ple dret», i insistí que «cada actuació» del jutge instructor en relació amb el procediment «és una prevaricació».

En roda de premsa, Gil esmentà que una resolució del Consell Superior d'Esports li ha donat la raó «totalment», indicà que «és una autèntica barbaritat i una estupidesa dir que els clubs descendeixen si el capital es redueix i això porta a la seva dissolució», i va precisar que «l'esdevenir d'una societat anònima a posteriori és el que ocorre en qualsevol empresa que fa fallida». «El Consell Superior d'Esports em dóna la raó, i diu molt clar que l'Atlètic de Madrid ha complert amb totes les seves obligacions, amb tota normativa, i que està sancionat pel Ministeri d'Educació, Justícia i d'Esports».

En aquest sentit, va considerar que el CSD ha «esbroncat» el magistrat, al qual ha acusat de manipular la prova cal·ligràfica realitzada per la Guàrdia Civil, i va reiterar la teoria de la conspiració política. «S'ha de tenir paciència, perquè la raó i la Justícia s'acaben imposant», va afegir.

El primer mandatari de Marbella va criticar la decisió del titular del Jutjat d'Instrucció número 7 de Marbella, Santiago Torres, que investiga el presumpte desviament irregular de fons municipals a l'Atlètic de Madrid, d'obrir una peça separada sobre el gruix principal del procediment, «per evitar que li treguin el cas, com ha comès frau i se n'ha adonat»: «Voler quedar-te amb una part del propi component de la querella que ja estava també instruït no té ni cap ni peus».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.