algo de nubes
  • Màx: 17.74°
  • Mín: 8.69°
17°

Cúper explicà que treballa planificant l'any que ve

L'entrenador mallorquinista explicà que a l'hora de negociar la seva renovació s'havia parlat dels jugadors que volia que fossin intransferibles

61722
Héctor Cúper explicà que les motivacions econòmiques poden provocar distints traspassos.

És difícil pensar en el partit de divendres contra el Racing de Santander amb la final de la Recopa just girant cantó. Però també és complicat no pensar en tots els rumors que han sorgit durant les darreres setmanes.

Mateu Alemany manifestà divendres passat que el Mallorca tenia gestions molt avançades amb algun jugador de gran vàlua. Cúper va reconèixer que havia intervingut en aquestes gestions. «He parlat amb el club de possibilitats...», va dir.

El tècnic del Reial Mallorca, així mateix, fou interrogat sobre una possible llista de jugadors intransferibles. «És la base que un pretén. Jo don una opinió... Jo puc dir que aquest, aquest i aquest m'agradaria que no partissin, però depèn de distints punts de vista... Li aclaresc que jo som entrenador fins el 30 de juny... L'any passat no se sabia, però jo parlava amb el club de jugadors, de possibilitats i... després aparegué la renovació», digué.

Finalment, Cúper explicà que a l'hora de negociar la seva renovació s'havia parlat dels jugadors que seria convenient que no deixassin el Reial Mallorca. «En un projecte esportiu, es debat absolutament tot... En aquest aspecte, hi ha enteniment amb el club, però també... Jo puc dir que no es ven a ningú, però de vegades cal vendre per no tenir un desequilibri... Jo puc dir que a Stankovic no se l'ha de traspassar sota cap punt de vista. Ara bé, com es fa entendre a Stankovic que no se'l traspassarà?... Em pot demanar si el club li podrà pagar tot el que li ofereixen a un altre lloc... Hi ha moltes situacions...», manifestà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.