nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Villar, a favor de la reducció d'estrangers a partir del 2000

El president de la RFEF aposta per una situació d'equilibri en els clubs

El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Angel Maria Villar, es mostrà ahir partidari de reduir el nombre d'estrangers en els clubs espanyols a partir del 2000, d'acord amb la proposta que estudiaren ahir l'AFE, la Lliga de Futbol Professional, el Consell Superior d'Esports i la pròpia Federació.

Aquesta proposta encalça limitar a tres el nombre de fitxes de no comunitaris a Primera Divisió i d'un a Segona, limitacions que no afectarien el nombre de jugadors comunitaris no nacionals.

Villar, qui féu aquestes declaracions ahir a Toledo, destacà que la RFEF manté en aquest assumpte el mateix criteri que des del moment que es va emetre la sentència del cas Bosman.

El president de la RFEF està a favor d'una major presència de jugadors nacionals en els clubs espanyols, si bé expressà el se respecte pels equips que opinen de manera distinta. «Jo he de cercar l'equilibri», afegí.

D'altra banda es referí a la vaga dels equips de Tercera Divisió reivindicant compensacions econòmiques i digué que li agradaria tenir més doblers i que «tot el que tenc ho repartesc així com puc». Destacà que una de les preocupacions primordials és intentar compensar els recursos, però també recordà que als clubs que «s'ha de gastar menys d'allò que s'ingressa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.